Zoeken naar medische keuring zeevaart

   
 
 
 
medische keuring zeevaart
 
Veelgestelde vragen DHTC.
aangevuld met de NOGEPA 0.5C. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldige medische offshore keuring, uitgevoerd door een erkende keuringsarts. In het NOGEPA_TRAINING_HANDBOOK_Revison 9 vindt u een volledig overzicht van offshore cursussen en trainingsrichtlijnen. Waar kan ik een medische offshore keuring laten verrichten?
Adressen keuringsartsen Medische zaken zeevaart Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Medische zaken zeevaart Adressen keuringsartsen. Zoek binnen Inspectie Leefomgeving en Transport ILT Zoek. Alleen artsen die zijn aangewezen door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat mogen de keuringen volgens Nederlandse normen verrichten. Op deze pagina vindt u de adressen.
Zeevaartkeuringen.
Bij zon officiƫle medische keuring wordt onderzocht of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de zeevaart of binnenvaart en of deze zijn of haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. Na goedkeuring ontvangt de kandidaat een geneeskundige verklaring.
Scheepvaart STCW De Ruyter Training Consultancy B.V.
Zeevarenden in bezit het certificaat Proficiency in Fast Rescue Boat moeten deze cursus eens in de vijf jaar herhalen. Bij deelname aan een van de veiligheidstrainingen geldt dat men in het bezit moet zijn van een geldige geneeskundige verklaring voor de zeescheepvaart.
Maritiem officier alle schepen ROC Nova College.
Je bent bevoegd te varen als scheepsofficier, kapitein of hoofdwerktuigkundige op alle soorten en maten schepen. Wat kun je na deze opleiding? Met het diploma kun je varen op schepen wereldwijd. Ook doorstromen naar verkort hbo maritiem officier. In de zeevaart zijn er voldoende banen.
Scheepvaartkeuring Werkgever ArboNed.
Risico-inventarisatie en evaluatie RIE. De scheepvaartkeuring is een medische keuring voor werknemers in de binnenvaart en zeevaart. Tijdens het onderzoek beoordelen we of de betreffende werknemer in de scheepvaart fysiek en mentaal fit genoeg is om zijn functie verantwoord uit te oefenen.
Zeevaartkeuring bij De Bedrijfspoli door vakkundige bedrijfsartsen.
Bij de medische keuring wordt onderzocht of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de zeevaart en of deze zijn of haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. De keuring is daarbij niet alleen gericht op de medische geschiktheid van het bemanningslid zelf, maar ook op de veiligheid van de overige opvarenden en de andere waterweggebruikers.
Voltijd bachelor opleiding Maritiem Officier Hogeschool Rotterdam.
De perspectieven op de arbeidsmarkt zijn zeer goed. De bedrijfstak ontvangt je na je diplomering met open armen. De opleiding wordt verzorgd door Rotterdam Mainport University of Applied Sciences: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en de STC-Group. Voor deze opleiding is een medische keuring noodzakelijk.
Kooy Mediconsult B.V. Schiedam Scheepvaart.
Bij deze keuringen wordt onderzocht of de kandidaat medisch voldoet aan de keuringseisen voor de zeevaart, binnenvaart of pleziervaart en of deze haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. De keuring is daarbij zowel op de medische geschiktheid van het bemanningslid zelf, als op de veiligheid van de overige opvarenden en de andere waterweggebruikers gericht.

Contacteer ons