Meer resultaten voor medische keuring zeevaart

   
 
 
 
medische keuring zeevaart
 
Erkenning van het vaarbevoegdheidsbewijs of bekwaamheidsbewijs Kiwa Register.
kopie geldige geneeskundige verklaring voor de zeevaart. Medische keuringen uit andere EU landen, Noorwegen, Zwitserland, IJsland, India, Australiƫ, Nieuw-Zeeland, Canada, Liechtenstein, Zuid-Afrika en de Oekraine worden ook geaccepteerd als ze zijn uitgevoerd door een aangewezen arts. Klik hier voor een lijst met erkende artsen.;
Keuringen Medity.
Vanaf 1 januari 2005 moeten chauffeurs met een grootrijbewijs C vrachtwagens en D autobussen bij iedere verlenging 5 jr een medische keuring ondergaan. De keuring was tot 1 januari alleen verplicht bij het aanvragen van een nieuw rijbewijs. Nu dus ook bij verlengen.
Medische dienstverlening en zeemanswelzijn.
Telefoon: 020 51 08 911. Medische keuringen voor zeevaart.: Medical Centre for Seaman. Kalkmarkt 8, 1011 BD Amsterdam. Telefoon: 020 62 52 707. Medische keuringen voor binnenvaart.: Doc @ Work. De Ruijterkade 7, 1013 AA Amsterdam. Telefoon: 06 28 33 82 34.
Stuurman / werktuigkundige kleine schepen STC-Group.
Uiteraard krijg je ook les in Engels en Nederlands. Omdat we je ook opleiden voor het scheepswerktuigkundige deel, breng je een deel van je tijd door in de machinekamer en in het lassen / bankwerkenlokaal. Goed om te weten. Om aan deze opleiding te kunnen beginnen, moet je een medische keuring ondergaan.
Zeebenengezocht jongeren-16 zeevaartopleidingen.
Zeebenen in de klas. Wat is zeevaart? De beste keuze. Werkzaamheden op zee. Wil jij meevaren? Om te werken als zeevarende is een medische keuring vereist. Deze keuring is niet verplicht voorafgaand aan de opleiding, maar wel aan te raden.
Voltijd bachelor opleiding Maritiem Officier Hogeschool Rotterdam.
De perspectieven op de arbeidsmarkt zijn zeer goed. De bedrijfstak ontvangt je na je diplomering met open armen. De opleiding wordt verzorgd door Rotterdam Mainport University of Applied Sciences: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en de STC-Group. Voor deze opleiding is een medische keuring noodzakelijk.
Veelgestelde vragen DHTC.
aangevuld met de NOGEPA 0.5C. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldige medische offshore keuring, uitgevoerd door een erkende keuringsarts. In het NOGEPA_TRAINING_HANDBOOK_Revison 9 vindt u een volledig overzicht van offshore cursussen en trainingsrichtlijnen. Waar kan ik een medische offshore keuring laten verrichten?
nogepa medische keuring nogepa medische keuring zeevaart.
nogepa medische keuring nogepa medische keuring zeevaart. De aspirant-leerling is voor aanvang van de opleiding in het bezit van een bewijs van een medische zeevaart keuring waaruit blijkt dat de leerling medisch gezien mag varen stagelopen en alle veiligheidstrainingen mag doorlopen.
MediMare.
alle zeevaartkeuringen die vallen onder de STCW richtlijnen, zoals Nederlandse, Noorse en Panamese zeevaartkeuringen. keuringen op maat. Graag meenemen naar de keuring.: Indien aangegeven door MediMare in bevestiging.: personal safety logboek. Een afspraak voor een keuring kunt u maken door het invullen van het afspraakformulier of telefonisch.

Contacteer ons