Zoeken naar medische keuring zeevaart

   
 
 
 
medische keuring zeevaart
 
Voltijd bachelor opleiding Maritiem Officier Hogeschool Rotterdam.
De perspectieven op de arbeidsmarkt zijn zeer goed. De bedrijfstak ontvangt je na je diplomering met open armen. De opleiding wordt verzorgd door Rotterdam Mainport University of Applied Sciences: een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en de STC-Group. Voor deze opleiding is een medische keuring noodzakelijk.
Veelgestelde vragen DHTC.
aangevuld met de NOGEPA 0.5C. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldige medische offshore keuring, uitgevoerd door een erkende keuringsarts. In het NOGEPA_TRAINING_HANDBOOK_Revison 9 vindt u een volledig overzicht van offshore cursussen en trainingsrichtlijnen. Waar kan ik een medische offshore keuring laten verrichten?
Keuringen STC KNRM.
Als u al een geldige medische keuring heeft maar nog geen Bi Deltoid certificaat, kunt u de schoudermeting ook los laten uitvoeren. Beroepsduiker inkeuring incl. Dit is de herhalingskeuring voor beroepsduikers. Deze keuring is bedoeld voor zeevaartpersoneel en vindt plaats in Rhoon. combinatie offshore en scheepvaartkeuring. combinatie NOGEPA offshore en scheepvaartkeuring. Deze keuring is bedoeld voor zeevaart offshore personeel en vindt plaats in Rhoon.
Schipper-machinist beperkt werkgebied.
Fysieke geschiktheid medische keuring. De aspirant-leerling is voor aanvang van de opleiding in het bezit van een bewijs van een medische zeevaart keuring waaruit blijkt dat de leerling medisch gezien mag varen stagelopen en alle veiligheidstrainingen mag doorlopen. Uiterlijk 15 september moet de leerling de medische zeevaartkeuring overleggen aan de afdeling.
Zeebenengezocht jongeren-16 zeevaartopleidingen.
Zeebenen in de klas. Wat is zeevaart? De beste keuze. Werkzaamheden op zee. Wil jij meevaren? Om te werken als zeevarende is een medische keuring vereist. Deze keuring is niet verplicht voorafgaand aan de opleiding, maar wel aan te raden.
Zeevaartkeuring.
Onder andere moeten ze geen medische aandoeningen/ziektes hebben waardoor op zee acute levensbedreigende risicos kunnen ontstaan. Bedrijfsartsen5 heeft een paar door Inspectie Leefomgeving en Transport erkende artsen welke deze geschiktheidskeuringen mogen uitvoeren. Per 1 oktober 2015 is een longfoto ter uitsluiting van TBC niet meer nodig. Alleen keurlingen die recent verbleven in landen waar TBC heerst zijn verplicht een longfoto te maken. Wat is de inhoud van de zeevaartkeuring? Basis onderzoek lengte, gewicht, bloeddruk, pols. Algeheel lichamelijk onderzoek. Onderzoek van het gezichtsvermogen met en zonder bril/lenzen. Bij deze keuring moeten de lenzen uit kunnen voor de keuring.
HOME.
CONTACT EN ROUTE. Hilvermed is hét adres voor erkende medische keuringen. Onze specialisatie bevindt zich op het gebied van zee, binnenvaart en offshore keuringen. Daarnaast verzorgen wij o.a. expat, rijbewijs, aanstellings en hypotheek keuringen. Hilvermed heeft ruim vijftien jaar ervaring met uiteenlopende organisaties door heel Nederland en werkt aangenaam, vakkundig én flexibel: keuringen in de avonduren en weekeinden zijn bijvoorbeeld mogelijk. Wij beschikken over een praktijk in Hilversum, gunstig gelegen te midden van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Amersfoort en eenvoudig bereikbaar met de trein. Desgewenst kunnen wij onze diensten ook op uw locatie verzorgen. Bel 06-48770760 of mail uw aanvraag naar admin@hilvermed.com. U bent van harte welkom! 01 NOGEPA Offshore Keuring Basis. 02 NOGEPA Offshore Keuring ERT. 03 OGUK Offshore Keuring Basis. 04 OGUK Offshore Keuring ERT. 05 ILENT Zeevaart Keuring STCW.
Basic Safety Training NTTA.
De STCW Basic Safety Training BST is verplicht voor bemanningsleden aan boord van zeegaande schepen, zoals zeevarenden die werkzaam zijn bij de koopvaardij en visserij. Voorwaarden voor deelname.: Een geldige erkende medische keuring voor de zeevaart en u dient te kunnen zwemmen.
Keurdokter Almere Voor alle soorten keuringen Keurdokter.
Medische keuring verblijf buitenland. Bijzondere keuringen, Nieuws. Medische keuring verblijf buitenland. Nieuws, Verzekeringen en medische keuringen. Bijzondere keuringen, Nieuws. 7 09, 2018. Vestiging Almere Ongeveer een jaar geleden heeft Keurdokter een nieuwe vestiging geopend op de Meeresteinkade 1 in Almere.

Contacteer ons