Meer resultaten voor nogepa

   
 
 
 
nogepa
 
NOGEPA T.T.C. Trainingen.
NOGEPA behartigt de belangen van bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen, on and offshore in Nederland. Een van de speerpunten in het beleid van NOGEPA is het bevorderen van de veiligheid van deze activiteiten voor mens en milieu.
MediWerk medische keuringen offshore, zeevaart, binnenvaart, rijbewijs.
NOGEPA OGUK-gecertificeerde specialisten. Overzicht wettelijk of CAO verplichte medische keuringen. Offshore keuring Basis NOGEPA en/of OGUK. Duur: 40 minuten Offshore keuring Basis perslucht NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten Offshore keuring basis perslucht G26 bloedafname NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten.
NOGEPA INDUSTRY STANDARD NO. 86 Richtlijn Staatstoezicht op de Mijnen.
Offshore keuring NOGEPA KLM Health Services.
Doordat wij een grote diversiteit aan gezondheidsdiensten leveren en met onze ruime internationale ervaring, kennen wij de eisen die aan werknemers in de offshore industrie gesteld worden. Onze keuringen, die voldoen aan alle internationale standaarden, worden zorgvuldig en efficiƫnt uitgevoerd door medische professionals, die allen geregistreerd zijn in het NOGEPA register voor keurend artsen voor de off shore.
15e Nogepa artsen nascholing ID nummer: 284581.
Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA. NOGEPA Health and Safety Committee HSCOM is na terugtrekking van de Overheid Staatstoezicht op de Mijnen verantwoordelijk voor de Medische keuringsrichtlijnen voor Offshore werkers. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Noorse en UK zusterorganisaties.
Nogepa in Den Haag De Telefoongids.
Nogepa in Den Haag. Bezuidenhoutseweg 27/29, 2594AC, Den Haag. Beoordeel dit bedrijf. 070-3478871 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Den Haag. Dana Petroleum Netherlands BV. Binckhorstlaan 410, 2516BL, Den Haag.
Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA Den Haag.
Drimble Bedrijvenregister Zuid-Holland Regio Haaglanden Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA. Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Den Haag. Het adres van Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA is Bezuidenhoutseweg 27 29 in Den Haag.
Nieuwe voorzitter en vice-voorzitter NOGEPA ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Namens haar leden zoekt NOGEPA voortdurend naar de optimale balans tussen economische haalbaarheid en duurzame ontwikkeling. NOGEPA is in 1974 opgericht en vertegenwoordigt de bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen, zowel op land als op het Nederlandse deel van de Noordzee.
De energievoorziening van de toekomst Ons Aardgas.
Zo kan de sector de transitie naar een duurzame, betaalbare en betrouwbare energievoorziening versnellen. Dossier Het Klimaatakkoord. Laatste update: 27-06-2018. Dossier Noordzee systeemintegratie. Laatste update: 01-06-2018. Laatste update: 20-06-2018. 125 gasvelden zijn wel ontdekt, maar nog niet in productie genomen. Ons Aardgas nl OnsAardgas.nl is een initiatief van NOGEPA Heeft u een vraag?

Contacteer ons