Resultaten voor nogepa

   
 
 
 
nogepa
 
nogepa De Volkskrant.
Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een videofragment, foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright @volkskrant.nl. 2020 DPG Media B.V.
Trainingen met NOGEPA Certificaat DELTA Safety Training.
U kunt er bij een NOGEPA certificaat dus zeker van zijn, dat de training aan alle eisen van NOGEPA voldoet. NOGEPA heeft voor de Offshore Basic Safety NOGEPA 0.5 een mutual agreement met de UK, Noorwegen en Denemarken gesloten, waardoor de Nederlandse Offshore Basic Safety NOGEPA training geldig is in alle Offshore sectoren van de Noordzee.
Medische Offshore Keuringen: Direct plek geen wachttijden MediWerk. mediwerk-logo.
Afhankelijk van de soort keuring krijgt u als u bent goedgekeurd een geneeskundige verklaring, een stempel in uw safety logbook, of het Seafarer Medical Certificate geneeskundige verklaring voor de zeevaart. Selecteer de keuring die bij u past en plan deze eenvoudig in. OFFSHORE KEURING BASIS. Duur: 40 minuten. Type: NOGEPA en/of OGUK.
Nogepa FluxEnergie.
17 juni 2016 Woensdag hebben de NOGEPA en de NWEA een samenwerkingsovereenkomst gesloten gericht op een duurzaam, veilig, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem op de Noordzee. Uit een persbericht van NOGEPA en NWEA De Nederlandse olie en. 17-06-2016 Reageer door: Redactie.
IVM Trainingen opnieuw NOGEPA erkend. IVM. Mijn IVM. IVM.
IVM Trainingen opnieuw NOGEPA erkend. Om de trainingen zoals omschreven in het NOGEPA-handboek veiligheidstrainingen te kunnen geven, moeten opleidingsinstituten door NOGEPA worden erkend. NOGEPA houdt een lijst bij van erkende opleidingsinstituten. Opleidingsinstituten kunnen bij NOGEPA erkenning aanvragen voor het geven van NOGEPA cursussen.
NOGEPA 1.9 Banksman STC KNRM.
3089KP Rotterdam Heijplaat. php // Sticky training information bar? NOGEPA 1.9 Banksman. NOGEPA 1.9 Banksman. NOGEPA 1.9 Banksman. Deze 3-daagse praktijkgerichte Banksman Offshore Nogepa 1.9 A training is speciaal ontwikkeld voor operationeel personeel dat aan boord van schepen en/of op olieplatforms betrokken is bij hijsactiviteiten.
TOS has signed the MIA of NOGEPA TOS Transport Offshore Services.
NOGEPA keeps a record of all associated companies. You can find our details here. NOGEPA, the Netherlands Oil and Gas Exploration and Production Association, represents the interests of businesses with licences to explore for or produce oil and gas in the Netherlands.
Nogepa keuring.
Deze medische keuring is twee jaar geldig en moet door een door NOGEPA erkende arts worden uitgevoerd volgens de geldende leidraad medische aspecten voor geschiktheid voor werken offshore. Als een werknemer niet geschikt wordt bevonden voor het werken offshore, is er een beroepsmogelijkheid.
Banksman NOGEPA 1.9.
Doel Banksman NOGEPA 1.9 cursus. Het doel van de Banksman NOGEPA 1.9 cursus is de cursist in staat te stellen om alle voorkomende hijswerkzaamheden, zowel on als offshore, in samenwerking met de kraanmachnist op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Contacteer ons