Resultaten voor nogepa

   
 
 
 
nogepa
 
Offshore: veilig en gezond aan de slag Medische Keuringen.
Bent U op zoek naar een zeevaart, scheepvaart, NOGEPA of Den Norske keuring? Dan bent U bij ons op de juiste plek. De zeevaart, scheepvaart en NOGEPA Offshore medische keuringen ERT, Bezoekers Standaard bieden zekerheid voor de lichamelijke en mentale geschiktheid van mensen in de uitoefening van hun beroep.
Nieuwe voorzitter en vice-voorzitter NOGEPA ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Namens haar leden zoekt NOGEPA voortdurend naar de optimale balans tussen economische haalbaarheid en duurzame ontwikkeling. NOGEPA is in 1974 opgericht en vertegenwoordigt de bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen, zowel op land als op het Nederlandse deel van de Noordzee.
Nogepa Offshore keuring bij U in de buurt Livam B.V.
Medische Keuring Bodemsaneerder. Nogepa Offshore Keuring. Keuringen Vervoer en Transport. Preventief Medisch Onderzoek PMO. Verzuim beleid, beheer en begeleiding. Verzuimsoftware PreAct Professional. Nogepa Offshore keuring bij U in de buurt Livam B.V. Nogepa Offshore keuring bij U in de buurt.
Adviesbureau Mediboeg Offshore in Den-helder.
De door NOGEPA verleende keuringsbevoegdheid is op naam gesteld en strikt persoonlijk. De bedrijfarts van MediBoeg is door NOGEPA geregistreerd als erkend keuringsarts voor personen werkzaam op offshore mijnbouw installaties. De namen van de door NOGEPA erkende keuringsartsen worden op de NOGEPA website geplaatst.
Nogepa in Den Haag De Telefoongids.
plaats als eerste een review. Vereniging Datum oprichting. Ned Olie Gas Expl Prod Associatie NOGEPA, Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie NOGEPA, Nogepa Producten en diensten. Bedrijfs en werkgeversorganisaties KvK uittreksel en bedrijfsprofiel. Uw bedrijf toevoegen. Uw vermelding aanpassen.
Auke Smits Publiciteit.
KEURINGEN.
CONTACT EN ROUTE. U bent van harte welkom voor zee en binnenvaartkeuringen ILENT, offshore-keuringen NOGEPA, OGUK, chauffeurs, expat en hypotheek keuringen. Onderstaand vindt u bruikbare informatie van enkele keuringen uit ons repertoire.: 01 NOGEPA Offshore Keuring Basis. Let op: vanaf 01-01-2017 is een longfunctie test een verplicht onderdeel van de offshore keuring.
NOGEPA T.T.C. Trainingen.
Door het volgen van deze opleidingen voldoen de leden, en zeker ook de niet-leden van NOGEPA, aan alle eisen die de Arbo-wet stelt in artikel 8 aan het opleiden van werknemers voor risicovolle taken. Ook voor uw medewerkers verzorgen wij graag de trainingen vallend onder de NOGEPA richtlijnen.
Banksman NOGEPA 1.9.
Doel Banksman NOGEPA 1.9 cursus. Het doel van de Banksman NOGEPA 1.9 cursus is de cursist in staat te stellen om alle voorkomende hijswerkzaamheden, zowel on als offshore, in samenwerking met de kraanmachnist op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Contacteer ons