Op zoek naar nogepa?

   
 
 
 
nogepa
 
CIEP-NOGEPA Gas Day Event.
Een andere blik op energievoorziening, Professor Sabine Roeser TU Delft ROESER-TUD-12 sept 2019. The Norwegian gas case, Lucie Boost Advisor Global Policy Regulatory Affairs, Equinor Boost-Equinor-Gasdag 12 sept 2019. Gaswinning en de gassector in de energietransitie, Sandor Gaastra DG Klimaat Energie, Ministerie van Economische Zaken Klimaat Gaastra-EZK-Gasdag 12 sept 2019. KNRM NOGEPA: Een waardevolle verbinding.
Initiatiefnemers Aardgas-in-Nederland Aardgas-in-Nederland Aardgas-in-Nederland.
NOGEPA staat voor de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie. NOGEPA is in 1974 opgericht en vertegenwoordigt de bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen. Zowel op land als op het Nederlandse deel van de Noordzee.
Nieuwe voorzitter en vice-voorzitter NOGEPA ANP Pers Support De kortste weg naar publiciteit.
Namens haar leden zoekt NOGEPA voortdurend naar de optimale balans tussen economische haalbaarheid en duurzame ontwikkeling. NOGEPA is in 1974 opgericht en vertegenwoordigt de bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen, zowel op land als op het Nederlandse deel van de Noordzee.
TOS has signed the MIA of NOGEPA TOS Transport Offshore Services.
NOGEPA keeps a record of all associated companies. You can find our details here. NOGEPA, the Netherlands Oil and Gas Exploration and Production Association, represents the interests of businesses with licences to explore for or produce oil and gas in the Netherlands.
Nogepa FluxEnergie.
17 juni 2016 Woensdag hebben de NOGEPA en de NWEA een samenwerkingsovereenkomst gesloten gericht op een duurzaam, veilig, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem op de Noordzee. Uit een persbericht van NOGEPA en NWEA De Nederlandse olie en. 17-06-2016 Reageer door: Redactie.
Banksman NOGEPA 1.9.
Doel Banksman NOGEPA 1.9 cursus. Het doel van de Banksman NOGEPA 1.9 cursus is de cursist in staat te stellen om alle voorkomende hijswerkzaamheden, zowel on als offshore, in samenwerking met de kraanmachnist op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.
Jaarlijkse CIEP NOGEPA Gasdag GasTerra.
Jouw Energie van Morgen. GasTerra voor Groningen. De Harde Leerschool. Jaarlijkse CIEP NOGEPA Gasdag. Jaarlijkse CIEP NOGEPA Gasdag. Donderdag 8 september vond de jaarlijkse Gasdag plaats, gezamenlijk georganiseerd door denktank CIEP en de vereniging van gasproducenten NOGEPA, in Kasteel Wittenburg in Wassenaar.
Tientallen projecten in olie en gassector stil door stikstofcrisis.
30 okt 19 Jeroen Savelkouls. Nieuws Tientallen projecten in olie en gassector stil door stikstofcrisis. Honderden miljoenen euros aan investeringen in de olie en gassector dreigen voor Nederland verloren te gaan indien er geen snelle oplossing komt in het stikstofdossier. Dat zegt brancheorganisatie Nogepa.
Auke Smits Publiciteit.

Contacteer ons