Resultaten voor nogepa 0.5

   
 
 
 
nogepa 0.5
 
0.5A Basic Offshore.
Dit programma is ontworpen volgens de trainingsnormen van zowel OPITO en NOGEPA. Het helpt bij het voldoen aan de initiƫle onshore veiligheid en aan de emergency response training en is een vereiste voor nieuw personeel in de offshore olie-en gasindustrie.
Cursus: NOGEPA 0.5A Basic Offshore Safety Introduction Springest.
Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product. De cursus NOGEPA 0.5A Basic Offshore Safety is voor alle werknemers die gaan werken in de offshore. NOGEPA 0.5 Basic Offshore Safety is een verplichte cursus omdat, zij met verschillende veiligheidsrisicos te maken krijgen.
NOGEPA 0.5B / 0.5C Basic Offshore Safety herhaling FMTC Safety.
De NOGEPA 0.5B Basic Offshore Safety is de herhalingstraining van de NOGEPA 0.5A training is bedoeld voor mensen die werken op een offshore platform in de Noordzee. Tijdens de NOGEPA 0.5B wordt het geheugen van de cursist na 4 jaar weer opgefrist om zo de eerdere lesstof weer naar boven te halen.
OFFSHORE SAFETY INTRODUCTION AND EMERGENCY RESPONSE TRAINING NOGEPA 0.5A DHTC.
On the Dutch English continental shelf an additional Cat.-A CA-EBS NOGEPA 0.5C certificate is compulsory as from May 1, 20105! The NOGEPA 0.5C CA-EBS courses are scheduled in combination with NOGEPA 0.5A courses. We strongly advise you to book the NOGEPA 0.5C in combination with your NOGEPA 0.5A course.
OBS201 Basic Offshore Safety Introduction Emergency Response Training NOGEPA 0.5A Toolshero.
Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden. Trainingen Inkoop logistiek NOGEPA Training 0. Filter de trainings zoek resultaten. Almere / Lelystad. Alphen aan den Rijn. OBS201 Basic Offshore Safety Introduction Emergency Response Training NOGEPA 0.5A.
BOSIET STC KNRM.
Opito 5700, NOGEPA 0.5, NOG. Quarantaineweg 98 3089 KP Rotterdam-Heijplaat. Heb je interesse in deze training? Gebruik de boek direct knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Op de eerste dag worden de deelnemers om 07.45 uur verwacht voor de inschrijving, de overige trainingsdagen beginnen om 08.30 uur.
Prima NOGEPA 0.5A Basic Offshore Safety Introduction.
Ga jij offshore werken en bezit jij nog niet over de benodigde certificaten om aan slag te gaan? Dan is de training NOGEPA 0.5A Basic Offshore Safety Introduction echt iets voor jou! De cursus is een basistraining voor Offshore personeel.
NOGEPA 0.5A / 0.5C met CA-EBS wanneer het u uitkomt FMTC Safety.
NOGEPA 1.1A Helicopter Landing Officer. NOGEPA 1.1B Helicopter Landing Officer. NOGEPA 1.3A Helicopter Deck Assistant. NOGEPA 1.3B Helicopter Deck Assistant. Schiphol Op aanvraag. NOGEPA 1.4 Gasmeten. Schiphol Dordrecht 34900., NOGEPA 1.9A Banksman. NOGEPA 1.9B Banksman. NOGEPA 2.2A Offshore First Aid.

Contacteer ons