Resultaten voor meditel medische keuring

   
 
 
 
meditel medische keuring
 
medische_keuring_cbr_taxipas Over Meditel Gezondheid B.V.
Wanneer u in de Eigen Verklaring een vraag heeft beantwoord met ja dan kan het zijn dat het CBR van u vraagt een medische keuring te ondergaan. Tijdens een medische keuring ondergaat u diverse testen gericht op uw gezichts en gehoorvermogen. Bij Meditel kunt u terecht voor een medische keuring ten behoeve van uw rijbewijs of het verlengen van uw rijbewijs en/of chauffeurspas.
vac_keuringsarts Over Meditel Gezondheid B.V.
De kennis en keuringscentra van Meditel hebben een landelijke spreiding. Met meer dan 30 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Meditel zoekt voor haar vestigingen artsen voor medische keuringen en reisvaccinaties. Wat ga je doen?
vac_keuringsarts_oproep Over Meditel Gezondheid B.V.
Meditel zoekt voor haar vestigingen in zuid-west en zuid-oost Nederland een arts voor het verrichten van medische keuringen en reisvaccinaties. Wat ga je doen? Werken bij Meditel is afwisselend. Enerzijds worden er medische onderzoeken verricht in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of bedrijven.
Over Meditel Gezondheid B.V.
Meditel is specialist op het gebied van medische keuringen en beroeps en reisvaccinaties. Er worden medische keuringen en vaccinaties verzorgd voor particulieren, maar ook in opdracht van werkgevers en verzekeraars. Voor de zakelijke markt worden mogelijkheden op maat gemaakt en aangeboden.
Vestigingen Meditel Gezondheid B.V.
Fascinatio Boulevard 200, Rotterdam. Op het hoofdkantoor worden geen keuringen uitgevoerd! Heeft u een afspraak voor een medische keuring of vaccinatie, dan kunt u naar onze vestiging aan het Vasteland in Rotterdam, zie onderstaand. Robijnstraat 7, Alkmaar 1812 RB Routebeschrijving.
Probeer het uit Over Meditel Gezondheid B.V.
Probeer het uit Over Meditel. Medische gegevens noodzakelijk voor uw verzekering. Om te kunnen beoordelen of u een levens of arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt afsluiten, en zo ja tegen welke voorwaarden, is het nodig dat u naast uw aanvraagformulier ook medische gegevens verstrekt.
Over Meditel Gezondheid B.V.
Preventief Medisch Onderzoek Over Meditel Gezondheid B.V.
Meditel kent een aantal vaste PMO pakketten. Bij elk onderzoek is het mogelijk om onderdelen toe te voegen of te laten vervallen. Ook kan een maatwerk PMO ontwikkeld worden. Hieronder treft u een overzicht aan met de verschillen tussen de pakketten.:
Keuringen Over Meditel Gezondheid B.V.
Wilt u een rijbewijskeuring CBR, Taxipas-keuring of een keuring voor de vrijwillige brandweer? Maak hier online een afspraak. U werkt in de bouw en wilt een afspraak maken voor uw PAGO-keuring? Klik dan op meditel.nl/arbouwkeuring. Heeft u al een afspraak gemaakt? Dan kunt u hier beginnen met uw vragenlijst op meditel.nl/arbouwvragenlijst. Download hier de brochure PAGO. PMO's' en wettelijke keuringen. Meditel zorgt voor uw wettelijke keuringen geschiktheidsverklaringen en PMOs preventieve onderzoeken. Meer informatie vindt u hier. Bent u verzekeraar, en bent u geinteresseerd in keuringen ten behoeve van uw klanten, ga dan naar deze pagina. Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief als gericht medisch onderzoek. Vanuit 35 vestigingen in het land voert Meditel inmiddels jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuringen en risico en claimbeoordelingen uit.

Contacteer ons