Zoeken naar medische keuring huisarts

   
 
 
 
medische keuring huisarts
 
Port Health Centre.
Port Health Centre biedt een breed scala aan specialistische medische diensten voor bedrijven en particulieren uit de maritieme en industriële sector. Zij kunnen 7 dagen per week bij ons terecht met al hun medische vragen. Daarnaast bieden we vanuit onze vestiging in Rotterdam centrum huisartsenzorg aan inwoners van het Scheepvaartkwartier en delen van omliggende wijken.
Hoe werkt de medische keuring voor een groot rijbewijs? Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Rijbewijs Vraag en antwoord Hoe werkt de medische keuring voor een groot rijbewijs? Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Hoe werkt de medische keuring voor een groot rijbewijs? Voor het aanvragen, vernieuwen of verlengen van een groot rijbewijs moet u altijd medisch gekeurd worden.
Medische keuringen Huisartsenpraktijk de Pijp.
Home Praktijkinformatie Medische keuringen. Vakantie en waarneming. Avond, nacht en weekenddienst. landelijk Electronisch Patienten Dossier. Klachtenregeling, klachtenfunctionaris en geschillencommissie. Er zijn verschillende keuringen die door een huisarts worden verricht. U kunt hierbij denken aan een grote keuring zoals een keuring voor een levensverzekering, maar ook een kleine keuring voor bijvoorbeeld duiken.
Rijbewijskeuring.
Vanaf uw 75 ste verjaardag moet u voor een nieuw rijbewijs altijd een medische keuring ondergaan. Omdat de ouderdom veelal met gebreken komt, heeft de overheid bepaald dat vanaf 75 jaar tenminste elke vijf jaar een medische keuring verplicht is.
Medische keuring, arbeid, verzekeringsarts, verzekeraar LHV.
Medische keuring, arbeid, verzekeringsarts, verzekeraar. Medische keuring: Tijdens een keuring mag de keurende arts alleen die gegevens worden verzameld, die strikt noodzakelijk zijn voor het doel van de keuring. Het verzamelen van meer, of andere gegevens vormt een inbreuk op de privacy van de keurling. Door de specifieke taken van de bedrijfsarts is hij zowel adviseur van de werknemer als van de werkgever. De bedrijfsarts mag de werkgever alleen gerichte informatie over de werkzaamheden, waartoe de werkende nog wel of niet meer in staat is en welke aanpassingen of werkvoorzieningen in het kader van de werkhervatting / reïntegratie kunnen worden getroffen, te geven. De bedrijfsarts mag geen medische gegevens vertrekken tenzij de werknemer hier gerichte toestemming voor heeft gegeven. De bedrijfsarts kan, na eigen onderzoek, behoefte hebben aan gegevensuitwisseling met de behandelend huisarts of medisch specialist.
Trainingen Medische keuringen NOGEPA.
NOGEPA houdt een lijst bij van artsen waar u zich kunt laten keuren voor werkzaamheden offshore. Voor het registratieformulier, de procedure en een actuele artsenlijst in PDF, kijkt u bij Documenten, hieronder. Een medische keuring heeft een geldigheidsduur van twee jaar.
Keuringen Gezondheidscentrum Achtse Barrier.
In verband met de leeftijdgrens van 75 jaar of vanwege medische redenen kan een keuring nodig zijn voor een verlenging van het rijbewijs B of B met E. Hiervoor kunt u terecht in onze praktijk. Alle huisartsen voeren deze keuring uit. Voor patiënten uit onze praktijk wordt de keuring bij voorkeur door een andere huisarts dan uw eigen huisarts verricht.
Keuring KNMG.
05 / 07 / 2016 Geen keuring vanwege Turkse dienstplicht. 18 / 02 / 2013 Rijbewijs en medische informatie. 18 / 06 / 2010 Kan de behandelend arts de Eigen Verklaring voor het CBR mede invullen? Advies voor artsen bij juridische en medisch-ethische vragen.
Medische keuring voor uw rijbewijs.
Medische keuring voor uw rijbewijs. Wanneer heeft u een eigen verklaring met een geneeskundig verslag nodig.: Als u wilt afrijden voor de categorieën CDE. Kijk voor meer informatie bij rijbewijs CDE. Als u al in het bezit bent van een rijbewijs met de categorieën CDE en u wilt uw rijbewijs verlengen. Bent u 75 jaar of ouder, klik dan hier voor meer informatie. Heeft u een medische beperking en bent u jonger dan 75 jaar, klik dan hier voor meer informatie. Wie vult het geneeskundig verslag in.: Voor het rijbewijs CDE moet u een afspraak maken met een geregistreerde bedrijfarts of een gecertificeerde arbo-arts. Bent u 75 jaar of ouder dan kiest u zelf een arts uit. Dat mag ook uw eigen huisarts zijn.

Contacteer ons