Op zoek naar medische keuring duiken?

   
 
 
 
medische keuring duiken
 
Duikkeuringen Hippocampus Med. Home.
In mijn praktijk aan huis voer ik uitgebreide duikkeuringen uit volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde NVD en de Nederlandse Onderwatersport Bond NOB. Mijn keuringen zijn nationaal en internationaal erkend NOB, PADI, CMAS, NAUI, SSI, IDD etc. en ik ben gecertificeerd door NICDA en SCAS in 2017. Kijk voor de inhoud op de pagina Keuring.
Veel gestelde vragen Diving Holidays.
De keuring is persoonsgebonden en wanneer je gaat duiken in het buitenland zal je deze waarschijnlijk moeten overleggen. Wanneer je een reis of annuleringsverzekering hebt afgesloten en schade met betrekking tot het duiken claimt, zijn er verzekeringsmaatschappijen die een medische keuring voor de duiksport verplicht stellen.
Duikmedische Keuring Info KevMic Diving.
Het belang van een keuring! Als u gaat duiken dan wordt uw lichaam blootgesteld aan verhoogde drukken, dit heeft gevolgen voor het lichaam. Een duikmedische keuring is dan ook vooral een druk gerelateerde keuring. allerlei orgaansystemen, bestaande medische aandoeningen en medicijngebruik.
Medische zaken Duikspotter.
Op Duikkeuring.nl, een website van de Vereniging voor Sportgeneeskunde VSG en Federatie van Sportmedische Instellingen FSMI, staat hierover het volgende: Duiken is een sport met risicos. Iedereen die gaat duiken loopt deze risicos, of je nou gezond bent of niet. Persoonlijke risicos zijn niet alleen voor jou van belang, maar ook voor je buddy. Alleen als je gezond en fit te water gaat kunnen jullie volledig op elkaar vertrouwen! Bij veel duikscholen, vooral in het buitenland, wordt alleen een medische vragenlijst ingevuld. Hoewel elke duikkeuring met een vragenlijst begint, kan een vragenlijst alleen nooit een keuring vervangen.
Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde Preventief duikmedisch onderzoek: de duikkeuring.
Bij de keuring dient u een legitimatiebewijs en een medicatielijst indien van toepassing mee te nemen. Veelal is het prettig van een vooraf in te vullen standaard medische vragenlijst gebruik te maken, bijvoorbeeld van uw duikorganisatie PADI, NOB. Informeer hiernaar bij uw sportduikarts.
Duikkeuringen Utrecht.
Duikkeuring OSV Deurne.
Wil je gaan beginnen met duiken, dan is het verstandig om je te laten keuren voordat je je inschrijft. Mochten er medische bezwaren zijn, dan kom je daar op die manier op tijd achter. De medische keuring mag worden gedaan door iedere arts, behalve je eigen huisarts huisartsen mogen volgens de richtlijnen van de landelijke artsenvereniging KNMG geen eigen patiƫnten keuren.
Sportmedisch duikonderzoek duikkeuring.
Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw sportarts, specialist of apotheker. Duikkeuring.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker. Voordat je gaat duiken is een medische keuring verplicht.
Duikmedische keuring.
Afspraak maken / info. Op deze site vindt u informatie over de duikmedische keuring, duikmedisch advies en duikmedisch onderzoek. Zo wordt duidelijk wat u mag verwachten van deze keuring. Er zijn een aantal keuringsaspecten die specifiek zijn voor een duikmedische keuring.

Contacteer ons