Meer resultaten voor banksman nogepa 1.9

   
 
 
 
banksman nogepa 1.9
 
NOGEPA 1.9 Banksman STC KNRM.
Deze 3-daagse praktijkgerichte Banksman Offshore Nogepa 1.9 A training is speciaal ontwikkeld voor operationeel personeel dat aan boord van schepen en/of op olieplatforms betrokken is bij hijsactiviteiten. Het doel van deze Banksman training is dat de deelnemers in samenwerking met de kraanbestuurder de hijsactiviteiten veilig, verantwoord en efficiënt uitvoeren.
Cursus Banksman offshore NOGEPA 1.9a.
Cursus Banksman offshore NOGEPA 1.9a. Veiligheid en efficiëntie zijn bij het verplaatsen van lasten op een offshore-installatie van het grootste belang. Voor medewerkers die de crane operator assisteren bij het verplaatsen van lasten is het belangrijk dat zij beseffen welke gevaren er zijn en hoe daarmee om te gaan.
Offshore Banksman Refresh Nogepa 1.9-B. VTC: TCVT certificering verticaal tranport.
Basic Safety Training Module First Aid. Basic Safety Training Module Working at heights. Basic Safety Training Module Manual Handling. Basic Safety Training Module Fire Awareness. Offshore opleidingen NOGEPA. Offshore Crane Operator Basis Nogepa 1.2-A. Offshore Banksman Basis Nogepa 1.9-A. Verticaal Transport opleidingen.
1.9B Banksman.
In het bezit van een geldig certificaat 1.9A of 1.9B. Banksman NOGEPA 1.9 B Herhaling. Geldigheid: 4 jaar. Volg ons op.: Falck Safety Services in the Netherlands, Beerweg 101, 3199 LM Maasvlakte-Rt, the Netherlands email: booking@falck.nl email: info@falck.nl tel: 31 181 376 666 Cookies.
Cursus: Banksman conform NOGEPA 1.9A Springest.
Na het succesvol afronden van de NOGEPA 1.9A Banksman training is de cursist in staat om bij hijsactiviteiten, in samenwerking met de kraanbestuurder, efficiënt, veilig en verantwoord als banksman op te treden. Meer informatie over NOGEPA 1.9A BanksmanInhoud. Theorie over verschillende kranen en hijsgereedschappen.
Cursus: Banksman NOGEPA 1.9B Springest.
De training NOGEPA 1.9B Banksman is de herhalingstraining van de NOGEPA 1.9A Banksman. Deze training verfrist na 4 jaar weer het geheugen van de offshore medewerker die betrokken is bij hijswerkzaamheden op een offshore installatie. De NOGEPA 1Een geldig medisch certificaat voor de offshore.
Banksman NOGEPA 1.9.
Doel Banksman NOGEPA 1.9 cursus. Het doel van de Banksman NOGEPA 1.9 cursus is de cursist in staat te stellen om alle voorkomende hijswerkzaamheden op zee, in samenwerking met de kraanmachnist, op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Contacteer ons