Zoeken naar nogepa keuring

   
 
 
 
nogepa keuring
 
Offshore-keuring Medische zaken zeevaart Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
Heeft u voor uw werk zowel een geneeskundige verklaring voor de zeevaart als voor de offshore nodig? Raadpleeg dan de lijst van artsen op de website van NOGEPA en laat u keuren bij een arts die beide keuringen in één sessie kan combineren.
MediMare.
Wij voeren keuringen uit volgens internationaal geldende standaarden. Onze beide artsen zijn bij NOGEPA geregistreerd en bevoegd om uw safety logboek af te tekenen. Wij zijn ook gecertificeerd voor het afgeven van certificaten voor Noorwegen Helseerklæring en het Verenigd Koninkrijk. alle zeevaartkeuringen die vallen onder de STCW richtlijnen, zoals Nederlandse, Noorse en Panamese zeevaartkeuringen. keuringen op maat. Graag meenemen naar de keuring.:
Medische Offshore Keuringen: Direct plek geen wachttijden MediWerk. mediwerk-logo.
Afhankelijk van de soort keuring krijgt u als u bent goedgekeurd een geneeskundige verklaring, een stempel in uw safety logbook, of het Seafarer Medical Certificate geneeskundige verklaring voor de zeevaart. Selecteer de keuring die bij u past en plan deze eenvoudig in. OFFSHORE KEURING BASIS. Duur: 40 minuten. Type: NOGEPA en/of OGUK.
Veelgestelde vragen DHTC.
Waar kan ik een medische offshore keuring laten verrichten? Alle offshore keuringen dienen door een door NOGEPA / OGUK / OLF / AWMF geaccrediteerde keuringsarts te worden uitgevoerd. Een overzicht van NOGEPA geaccrediteerde keuringsartsen vindt u op de NOGEPA Website.
Arbo Unie Arbodienst. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie.
Werknemer: vraag over je afspraak? Afspraak maken voor een keuring? Hoe kan Arbo Unie je helpen met verzuim? Met een resultaatgerichte aanpak helpen we je de re-integratie van je werknemers te bevorderen. Ook bij werkstress, pesten of discriminatie helpen we je werknemers met adequate begeleiding.
Keuringen Zorg van de Zaak Netwerk.
Net als in beroepen waarbij werknemers werken in verontreinigde grond, veelvuldig werken met straling of kankerverwekkende stoffen. Zonder deze periodieke keuring mogen zij die werkzaamheden niet uitvoeren. In de bouw is de werkgever wel verplicht een keuring aan te bieden, maar is het aan de werknemer of hij hiervan gebruik maakt.
Welkom bij Arbouw Arbouw voor gezond en veilig werken.
Volandis, het nieuwe kennis en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de bouw en infrasector, neemt een deel van de informatie op deze website mogelijk over. Actuele informatie over de thema's' Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit vindt u op www.volandis.nl.
Nogepa Offshore keuring bij U in de buurt Livam B.V.
Nogepa Medische Offshore Keuring. Met de offshore keuring worden fysieke en mentale gezondheidsrisicos gesignaleerd. De arts is van de specifieke werkomstandigheden op de hoogte en houdt daar rekening mee bij het uitvoeren van alle offshore keuringen. De medische keuring Offshore bestaat uit een lichamelijk onderzoek en een vragenlijst.
Offshore keuring.
Er zijn verschillende soorten offshore keuringen. Dit is ten eerste de keuring voor standaard personeel, maar ook een lichtere offshore keuring voor bezoekers. De keuring voor noodpersoneel is wat intensiever. Drie verschillende keuringen maar over het algemeen geldt de standaard keuring.

Contacteer ons