Zoeken naar nogepa keuring

   
 
 
 
nogepa keuring
 
Medische keuring NOGEPA Medical examination Offshore.
Emergengy response team ERT met spirometrie, ECG en inspannings ECG. Benodigdheden de NOGEPA keuring. Urine in schoon afsluitbaar potje. Nogepa groene paspoort personal safety logboek. De medische offshore NOGEPA keuring is twee jaar geldig. Nogepa 40 keuring. Naar alle Medische keuringen.
Nogepa keuring.
Deze medische keuring is twee jaar geldig en moet door een door NOGEPA erkende arts worden uitgevoerd volgens de geldende leidraad medische aspecten voor geschiktheid voor werken offshore. Als een werknemer niet geschikt wordt bevonden voor het werken offshore, is er een beroepsmogelijkheid.
Offshorekeuring NOGEPA Omedi.
Er hoeft sinds begin 2013 geen aparte bevoegdheid voor het Noorse Plat Approval to issue certificate of fitness for persons working on the Norwegian continental shelf meer afgegeven te worden. De Nederlandse NOGEPA offshore keuring wordt nu zonder deze Noorse verklaring ook geaccepteerd in Noorwegen.
Offshore keuring NOGEPA KLM Health Services.
Wij zijn een officieel NOGEPA erkend keuringsinstituut, ISO9001 gecertificeerd en keuren zowel voor Nederlandse, Duitse, Engelse als Noorse platforms. Wat is een offshore keuring? Tijdens het onderzoek wordt er een aantal onderzoeken verricht, waaronder urineonderzoek, het meten van uw lengte, gewicht, BMI en bloeddruk, onderzoek van uw gehoor en gezichtsvermogen met kleurenzien, een rust ECG en een longfunctieonderzoek.
NOGEPA ArboNed.
Het OMC van ArboNed biedt niet alleen de mogelijkheid om offshore keuringen te laten uitvoeren, maar ook diverse andere medische keuringen, zoals een keuring voor bezoekers op een booreiland, een keuring ERT en een scheepvaartkeuring. Wilt u meer informatie over de NOGEPA offshore keuring, of heeft u aanvullende vragen over ons OMC?
Medische keuring waar en wanneer het u uitkomt FMTC Safety.
Homepage Medische keuring. Voor vele offshore en maritieme cursussen heeft u een medisch certificaat nodig, waaronder bij de basis cursussen NOGEPA 0.5 Basic Offshore Safety en STWC Basic Safety training. Voor de NOGEPA 2.6 Member Fire Fighting heeft u aanvullend een perslucht keuring nodig.
Medische keuringen.
Falck Medical Services. Een geldige medische keuring is vereist om deel te mogen nemen aan de offshore, maritieme en/of wind trainingen. Voor offshore trainingen dient uw keuring uitgevoerd te zijn door een NOGEPA / OPITO gecertificeerde arts. Deze gecertificeerde artsen kunt u vinden via dit overzicht.
MediWerk medische keuringen offshore, zeevaart, binnenvaart, rijbewijs.
NOGEPA OGUK-gecertificeerde specialisten. Overzicht wettelijk of CAO verplichte medische keuringen. Offshore keuring Basis NOGEPA en/of OGUK. Duur: 40 minuten Offshore keuring Basis perslucht NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten Offshore keuring basis perslucht G26 bloedafname NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten.
Offshorekeuring.
Het doel van de keuring is te beoordelen of iemand medisch geschikt is voor zijn functie, maar ook of iemand in staat zal zijn deel te nemen aan een noodevacuatie vanaf het platform. Wij keuren volgens de internationale standaarden en richtlijnen. Al onze keuringsartsen zijn dan ook NOGEPA geregistreerd.

Contacteer ons