Meer resultaten voor medische keuring sport

   
 
 
 
medische keuring sport
 
Groot sportmedisch onderzoek bij Alrijne Alrijne Ziekenhuis.
U kunt zich voor een sportmedisch onderzoek of medische keuring in Alrijne aanmelden met een online aanmeldformulier. Het is belangrijk dat u de bijbehorende vragenlijst met vragen over uw sportwensen, sportactiviteiten en gezondheid zorgvuldig invult. Voorbereiding Groot sportmedisch onderzoek. U vult vooraf thuis een vragenlijst in.
Sportkeuring verplicht sportgeneeskunde CWZ Nijmegen.
Algemene informatie patiƫnten. Bij een aantal sporttakken is een medische keuring verplicht. Ook voor de toelating aan opleidingen als de ALO of het CIOS is een goedkeuringsbewijs nodig. Zo kent iedere sport of opleiding zijn eigen medische eisen en sportmedisch onderzoek.
Medisch Centrum Leeuwarden Sportmedisch onderzoek.
Leren en wetenschap. Sportartsen houden zich niet alleen bezig met blessures curatie maar ook met preventie en prestatie. Als u regelmatig sport is het goed om periodiek te laten checken hoe het met de belastbaarheid van uw lichaam is gesteld.
Waar kan ik een sportmedische keuring laten doen of sportmedisch advies krijgen? Toplink Topsport NOORD.
Daarnaast wordt Sportmedisch advies aanvullende diagnostiek 100% vergoed MRI-scan, laboratoriumonderzoek, rontgenfoto's' en echoscopie. Klik hier voor de geselecteerde sportmedische instellingen waar je dit kunt laten doen. Sportmedisch advies of een sportmedisch onderzoek wordt verricht door een sportarts, werkzaam in een sportmedische instelling.
Sport Medisch Centrum JBZ Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Deze worden verricht door een multidisciplinair team van specialisten zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, sportfysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, sportpsycholoog en sportdiƫtist. Het Sport Medisch Centrum JBZ is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 12.15 uur en van 13.00 17.00 uur via telefoonnummer 073 553 35 53.
Sportgeneeskunde UMC Utrecht.
Preventief sportmedisch onderzoek. U kunt ook bij het cluster sportgeneeskunde terecht voor preventief sportmedisch onderzoek. Daar doen we lichamelijke onderzoeken, Inspanningstesten of keuringen met als doel uw conditie en belastbaarheid en uw sportmogelijkheden algemeen of op een specifieke sport gericht in kaart te brengen.
Vergoeding sportmedische keuring sportarts 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
Een Sport Medisch Adviescentrum SMA of Sportmedische Instelling SMI biedt onderzoekspakketten die zijn aangepast aan sportintensiteit en leeftijd en kunnen onder andere bestaan uit een hartfilmpje, longfunctietests, een uitgebreid onderzoek van het houdings en bewegingsapparaat en een inspanningstest. Wat is de vergoeding voor sportmedische keuring sportarts 2017?
Sportmedische keuring.
Sportmedische keuring en inspanningstest door de fysiotherapeut. Bent u in training voor een bepaald doel of begint u juist na lange tijd weer met sporten? Dan kan een maximale inspanningstest of sportmedische keuring in combinatie met een trainingsadvies u verder helpen.
duikkeuring Sportmedisch duikonderzoek.
Waarom een Sportmedisch duikonderzoek? Duiken is een sport met risico's. Iedereen die gaat duiken loopt deze risico's' of hij of zij gezond is of niet. Een sportarts met deskundigheid op duikmedisch gebied zal de duiker onderzoeken en de risico's' bespreken. Vervolgens wordt bekeken of de onderzochte duiker specifieke en persoonlijke risico's' heeft, of deze acceptabel zijn en hoe er zo verstandig mogelijk mee kan worden omgegaan. Omdat er altijd wordt gedoken met een buddy, een duikpartner, zijn de persoonlijke risico's' niet alleen van belang voor de duiker maar ook voor zijn of haar buddy. Het is in beider belang om gezond en fit te water te gaan, zodat duiker en buddy volledig op elkaar kunnen vertrouwen. Bij veel duikscholen, vooral in het buitenland, wordt alleen een medische vragenlijst ingevuld. Hoewel elke duikkeuring met een vragenlijst begint, kan een vragenlijst alleen nooit een keuring vervangen.

Contacteer ons