Meer resultaten voor medische keuring

   
 
 
 
medische keuring
 
Medische keuring.
Met een keuring schat de arts in hoe hoog het risico is van overlijden of arbeidsongeschiktheid van de gekeurde tijdens de verzekeringsperiode. Wanneer je als particulier of zelfstandig ondernemer een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wilt afsluiten, dan mag de verzekeraar een medische keuring van je vragen.
Medische keuringen. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie.
Arbo Unie heeft voor elk type keuring en gezondheidsonderzoek de juiste gecertificeerde deskundigen in huis. Direct afspraak plannen. Hiermee houd je zicht op risicos en kun je de inzetbaarheid optimaliseren. In het personen en beroepsgoederenvervoer is een periodieke medische keuring verplicht.
Rijbewijs en medische keuringen.
Bij Goedkope Keuringen kunt u terecht voor uw rijbewijs en medische keuring op meer dan 236 locaties, dus er is er altijd wel één bij u in de buurt. Welke locaties beschikbaar zijn voor rijbewijskeuring en wanneer de eerstvolgende keuringsdatum is ziet u aan de hand van de postcode.
Wat zijn de regels voor een medische keuring bij een sollicitatie? Rijksoverheid.nl.
In de vacature staat dat u voor de baan een medische keuring moet ondergaan. U mag pas worden gekeurd als u de sollicitatieprocedure heeft doorlopen en de werkgever u aan wil nemen. Voor de keuring informeert de werkgever u schriftelijk over het doel van de keuring.
Keurdokter Voor alle soorten medische keuringen!
Ondertussen bestaat Keurdokter al meer dan 10 jaar en heeft daarom veel ervaring op het gebied van medische onderzoeken. Door deze jarenlange ervaring is Keurdokter op de hoogte van alle medische criteria en wettelijke eisen voor elke keuring die u nodig heeft!
Medische keuringen KLM Health Services.
U kunt bij ons terecht voor een Preventief Medisch Onderzoek PMO en diverse andere health check-ups. Ook particulieren zijn van harte welkom voor een medische keuring. Wat dacht u van een vliegmedische keuring, een duiker en persluchtkeuring of een rijbewijskeuring?
Medische Keuringen Utrecht en Bilthoven Fouché Medical.
Medische Keuring voor Arbeidsongeschiktheid. Medische Keuring voor Levensverzekering of Overlijdensrisicoverzekering. Sportkeuring Duiken, Parachute, Wielrennen, Marathon, etc. Medische Keuring voor Studie of Werk in het Buitenland. Medische Keuring in Verband met Adoptie. Staat de keuring waar u naar zoekt er niet tussen?
Gezondheidscheck Thuisarts.
Bij een sollicitatie mogen alleen gezondheidsproblemen die relevant zijn voor de functie onderzocht worden. Uw leeftijd of uw gezondheid kan aanleiding zijn voor een medische keuring bij het rijbewijs. Ook beroepschauffeurs vrachtwagen en bus moeten een medische keuring ondergaan. Wat is uw situatie?
Medische keuringen voor particulieren Care Group.
Wanneer u een kind wilt adopteren, kan een medische keuring onderdeel van de procedure zijn. De Care Group kan de medische verklaring afgeven die nodig is voor de Raad voor de Kinderbescherming. U heeft een rijbewijskeuring nodig? Iedereen die rijbewijs C of D wil verlengen, moet een medische keuring ondergaan.

Contacteer ons