Meer resultaten voor apk keuring kentekenbewijs

   
 
 
 
apk keuring kentekenbewijs
 
Vanaf 1 maart minder gedoe bij de APK.
Het belangrijkste nieuws zit in de ICT rond de APK. Vanaf 1 maart is het kentekenbewijs niet meer nodig bij de keuring. De keurmeester gaat de voertuiggegevens rechtstreeks controleren met de gegevens uit het kentekenregister in het raadpleegscherm. Dat scheelt gedoe.
Welke autopapieren heeft u nodig in diverse situaties? Apk-autokeuring.nl.
Maar het kentekenbewijs is niet het enige document dat u bij moet hebben onderweg. Denk bijvoorbeeld ook aan het APK Keuringsbewijs, de Groene Kaart van de verzekering en een Europees Schadeformulier. Het APK-keuringsbewijs biedt extra informatie. Bij de aanschaf van een auto en na een nieuwe keuring van het voertuig ontvangt u een APK-keuringsbewijs.
Welke papieren bij je auto heb je wanneer nodig?
De groene kaart dien je bij het kentekenbewijs van je auto te bewaren. Hiermee kun je bij een aanrijding in het buitenland aantonen dat je auto verzekerd is. Een Europees schadeformulier in je auto hebben is altijd handig. Wanneer je geen Europees schadeformulier hebt, dan kun je altijd gratis een exemplaar aanvragen bij je verzekeringsmaatschappij. Maar je kunt het ook onder andere hier downloaden. Artikelen die je mogelijk ook interesseren. Onmisbare tips voor als je je auto gaat poetsen. Snel en simpel het interieur van je auto schoonmaken. Autobekleding schoonmaken in een handomdraai. Alle artikelen over rijden en onderhoud. Hoe koop ik een tweedehands auto? Hoe je jouw auto goedkoop door de APK keuring krijgt.
APK keuring? Altijd een Vakgarage in de buurt Vakgarage.
Neem altijd uw kentekenbewijs mee. Bewaar het keuringsrapport in uw auto. Combineer uw APK met een kleine beurt. APK check grote beurt gratis APK check! Een gratis APK keuring? Combineer de APK check van uw auto met een grote beurt bij Vakgarage.
Alles over APK APK Besseling.
Diegene moet wel het originele Voertuigbewijs/ kentekenbewijs deel I meenemen. Waarom uw auto bij APK Besseling laten keuren? Bij APK Besseling bent u verzekerd van een onafhankelijke keuring. Wij zijn volledig onafhankelijk omdat wij geen garage zijn en dus geen reparaties uitvoeren of onderdelen verkopen.
Vraagje over APK keuring: Auto's' Flitsservice.nl.
vr 27 mei 2011, 104: Kentekenbewijs hoeft niet meer aanwezig te zijn bij de apk sinds 1 of 31 maart 2010 weet ff niet zeker of de wijzigingen aan het begin of eind van de maand waren ingegaan En inderdaan je kan max 2 mnd van tevoren je apk keuring doen met behoud van de oude datum 1 jaar mijne is nu tot 2-7-2011 weer gekeurd.
Wat is een APK keuring?
Ben je het APK-keuringsrapport kwijtgeraakt, dan kun je voor 16 een kopie aanvragen bij de Dienst Wegverkeer, dat kan bij een RDW-keuringsstation of bij een van de drie RDW-klantenbalies, of bij je garage. Je krijgt de kopie direct mee. Vergeet niet het originele kentekenbewijs mee te brengen! Wat is een APK keuring?

Contacteer ons