Meer resultaten voor apk keuring deventer

   
 
 
 
apk keuring deventer
 
APK bij Autobedrijf Top Deventer Grotemarkt beraad.
Met het oog op het bevorderen van de verkeersveiligheid dienen eigenaren van autos eens per jaar of twee jaar hun auto te laten keuren. Als de auto niet door de keuring komt en dus niet aan de APK eisen voldoet en als onveilig wordt verklaard mag u wettelijk gezien niet de weg op. Gaat u toch op pad met een auto die niet tijdig APK gekeurd is of is afgekeurd, dan riskeert u boetes. Is het tijd voor de APK in Deventer?
Toyota APK Keuring voor 2995, Toyota.nl.
Ouder dan 1 januari 2005. Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar. Plan uw APK afspraak. Vind uw dealer. Plan uw APK afspraak. Vind uw dealer. Waar staat APK voor? APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het doel van APK is het verhogen van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu in Nederland. Wat wordt er gecontroleerd bij APK?
JM Autoservice Gespecialiseerd in onderhoud reparatie van uw auto.
De Algemene Periodieke Keuring APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. 7418 CR Deventer.
APK Herwers Groep.
Bij Herwers bieden wij u de APK aan voor de vaste lage prijs van 29. Wanneer u in het bezit bent van de Herwers Privilege pas of de My Renault pas voor Renault rijders, hoeft u voor de keuring niets te betalen!
Auto Service Ferid Autoservice Totaal.
AUTOSERVICE TOTAAL GARAGE WORDEN. Lorem ipsum dolor sit amet. Auto Service Ferid. 7418 BR Deventer. ROUTE BEREKENEN Omschrijving. Autoservice Totaal is een keten van autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken autos van alle leeftijden.
APK keuring: gewoon bij de Renault dealer.
Waarom je voor de APK-keuring naar de Renault-dealer gaat. Over de APK. De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht en verhoogt de verkeersveiligheid. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie, het milieu uitstoot van uitlaatgassen en de registratie kilometerstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof van je auto.
Top Automobielbedrijf 0570-614646 info@autobedrijftop.nl.
Wat wij doen: Welkom bij automobiel bedrijf TOP uit Deventer. Autobedrijf TOP is de specialist bij uitstek als het gaat om auto reparatiesonderhouduitlaten, occasions, APK-keuringen, banden, roetfilters en alles wat met uw auto te maken heeft. Graag geven wij u informatie via onze website, maar nog liever verwelkomen wij u in onze garage aan de Zwolseweg 156 in Deventer.
APK Deventer Profile.
Houd erbij rekening dat je op tijd de afspraak voor de APK inplant. Want als je de APK voor jouw auto te laat of helemaal niet doet, krijg je automatisch een bekeuring. Hoe lang duurt een APK keuring in Deventer?
Autobedrijf Slagter.
Maar om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. De Algemene Periodieke Keuring is niet meer dan een momentopname. Bovendien wordt vooral gekeken naar de verkeersveiligheid. Motor en versnellingsbak komen bijvoorbeeld helemaal niet aan de orde. Wordt uw auto goedgekeurd, dan betekent dit dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ondanks de APK moet er regelmatig door een vakman naar de staat van uw auto gekeken worden.

Contacteer ons