Resultaten voor goedkope medische keuring rijbewijs

   
 
 
 
goedkope medische keuring rijbewijs
 
Goedkope rijbewijskeuring senioren in Almelo Info AAVISIE.
Goedkope rijbewijskeuring senioren in Almelo. Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 19 december bij Carintreggeland, Titus Brandsmahof 3. Op 13 en 27 januari, 10 en 24 februari en vervolgens minimaal twee keer per maand in het Wijkcentrum De Trefhoek, Ootmarsumsestraat 247-249. Informatie en een afspraak maken.: Bent u lid van de ledenservice dan neemt u contact op met Carintreggeland, telefoon: 088 36 77 000. Bent u geen lid dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. BTW: 75 B/E 4250, medisch 5950, C/D/E ook voor code 95 en Taxipas 5950. Leden van Carintreggeland ledenservice en/of CNV/ouderenbonden krijgen 750, korting op de 75 B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen 450, korting. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden.
Korting op rijbewijskeuring Thebe Extra.
De rijbewijs of medische keuring is bedoeld om te bepalen of iemand in staat is om veilig en zelfstandig een voertuig te besturen. De keuring bestaat uit een bespreking van een vragenformulier, een lichamelijk onderzoek, psychische test, bloeddrukmeting, ogentest en urineonderzoek suikerziekte.
Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Heerlen. ParkstadActueel.
Callie Steijaert maart 10, 2017. Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Heerlen. Senioren en chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de Rijbewijs keuringsarts op dinsdag 21, maandag 27 maart, dinsdag 18 maandag 24 april en vervolgens twee keer per maand in t Leiehoes gelegen aan de Limburgiastraat 36 in Heerlen. Voor informatie en een afspraak kan gebeld worden naar het landelijke afsprakenbureau via telefoonnummer 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. Informatie en een afspraak maken? Lid van Meander Zorgservice neem dan contact op met Meander Zorgservice, telefoon 045-5748800. Lid van Service van Envida voorheen GroenekruisService neemt dan contact op met Service van Envida, telefoon 043-3690610. Geen lid, van welke instantie dan ook, bel dan naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. BTW: 75 B/E 3750, medisch 5750, C/D/E ook voor code 95 en Taxi pas 5750. Leden van Meander, Envida en/of CNV/ouderenbonden krijgen 750, korting op deze tarieven. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden.
rijbewijskeuring Breda, een persoonlijke keuring en gemakkelijk bereikbaar.
Bent u jonger dan 75 met een rijbewijs A of BE en heeft u een vraag bij de eigen verklaring in gevuld met ja dan kunt u terecht bij praktijk Hoogmoed. Voor de andere rijbewijzen kunt u terecht bij een Arbodienst. De medische keuring rijbewijs bestaat uit de volgende onderdelen.:
RIJBEWIJS MEDISCHE KEURINGEN WONEN MOBILITEIT HOME VRAAGWIJZER STEENBERGEN.
Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Via goedkope" keuringen.: Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen eens per maand in Ontmoetingscentrum t Cromwiel, Krommeweg 1.
Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Amersfoort de Senioor.
Goedkope rijbewijskeuringen voor senioren. Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 4, 11 en 25 april, 9 en 23 mei en vervolgens minimaal twee keer per maand in het Verzorgingshuis De Liendert, Zwaluwenstraat 1. Informatie en een afspraak maken.: Bent u lid van de thuiszorg dan neemt u contact op met Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0, telefoon: 033-4692323. Bent u geen lid dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. BTW: 75 B/E 4250, medisch 5950, C/D/E ook voor code 95 en Taxipas 5950. Leden van Leef3.nu en/of CNV/ouderenbonden krijgen 750, korting op de 75 B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen 450, korting. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden.
Rijbewijskeuringen voor 75-plussers PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard.
Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 2x per week terecht bij Goedkope Keuringen, praktijk Medex Medische Diensten, Dijkstraat 54, 5552 EE Valkenswaard. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij die locatie een afspraak te maken. Voor informatie en een afspraak kunt u alleen bellen via het landelijke afsprakenbureau: 085 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. BTW: 75 B/E en medisch 3500, en C/D/E ook voor code 95 5000., Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden.
Goedkope rijbewijskeuringen in Purmerend voor senioren RTV Purmerend.
Goedkope rijbewijskeuringen in Purmerend voor senioren. Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de arts voor rijbewijskeuringen. De Rijbewijskeuringsarts is op 19 juli, 16 augustus en vervolgens eens per maand te vinden bij de Thuiszorgwinkel van De Zorgcirkel aan de Koestraat 11 in Purmerend. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website rijbewijskeuringsarts.nl. BTW: 75 B/E 3500, medisch 5500, C/D/E ook voor code 95 en Taxipas 5500. Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen 500, korting op bovengenoemde prijzen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Meer informatie over de vereisten voor de keuring en de verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring, is te vinden op de genoemde website.
Deursen van Keurings Arts in Westzaan De Telefoongids.
Rubriek: Medische keuringen. De Palmboomstraat 8, 1551BZ, Westzaan. Beoordeel dit bedrijf. Deursen van Keurings Arts. 075-6217518 Toon nummer. overige medische keuringen. Rijbewijs en Medische Keuringen. overige medische keuringen., Nog geen reviews geplaatst. plaats als eerste een review. Uw bedrijf toevoegen.

Contacteer ons