Zoeken naar medische keuring binnenvaart

   
 
 
 
medische keuring binnenvaart
 
Medische keuringen @ BinnenvaartBusiness.com.
Binnenvaart Business Gids. Arbo Unie Lelystad. Baarda Medische Keuringen. Henk van der Pol. van den Heuvel. Hefting Medische Keuringen. Het Nederlandse Rode Kruis. Huisarts Plus Apotheek Zoutkamp. de Vries en G.H.J. Huisartsengroep Jong J. de en J. Huisartsenpraktijk t Dok.
Alles wat je moet weten over medische keuringen voor binnenvaartpersoneel Quo Vadis Personeelsdiensten.
Waarom medische keuren? De medische keuring voor de binnenvaart is verplicht. Dit omdat iedereen die werkzaamheden verricht op een schip hiervoor zowel fysiek als mentaal gezond moet zijn in verband met veiligheidsredenen. Het is daarom standaard verplicht om medisch gekeurd te worden alvorens je überhaupt een vaarbewijs voor de binnenvaart kunt krijgen.
Wil je werken Chartercrew.nl.
Voor de zeevaart heb je onder meer een monsterboekje met een geldig Basic Safety STWC95 opleiding en overige minimale vereisten documenten nodig. Ik wil werken in de binnenvaart. Dan dien je te beschikken over een geldig dienstboekje met medische keuring.
Binnenvaartkeuring bij De Bedrijfspoli voordat u aan boord kunt.
Bij de medische keuring wordt onderzocht of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de binnenvaart en of deze zijn of haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. De keuring is daarbij niet alleen gericht op de medische geschiktheid van het bemanningslid zelf, maar ook op de veiligheid van de overige opvarenden en de andere waterweggebruikers.
Binnenvaart Vlaanderen.be.
Daarin staan algemene gegevens medische verklaring, bekwaamheid en gegevens over de afgelegde reizen. Bij zijn eerste indiensttreding aan boord, moet het bemanningslid het dienstboekje aan de bestuurder van het schip geven. Er zijn verschillende bekwaamheidsbewijzen.: Radar aantekening R of radarpatent. ADN-attest gevaarlijke goederen. Om een bekwaamheidsbewijs te krijgen, moet men meestal eerst slagen voor een examen. U moet daarvoor een aanvraag indienen bij het Examencentrum Binnenvaart.
Schuttevaer Is uw vaarbewijs nog wel geldig? Actueel.
Rijnpatent en medische keuring. Bij de aanvraag van een Rijnpatent moet onder andere een Geneeskundige verklaring Binnenvaart ingeleverd worden. Deze krijgt u na goedkeuring door een van de door Inspectie Verkeer en Waterstaat aangewezen keuringsartsen als u voldoet aan de keuringseisen voor de binnenvaart.
Medische dienstverlening en zeemanswelzijn.
Telefoon: 020 51 08 911. Medische keuringen voor zeevaart.: Medical Centre for Seaman. Kalkmarkt 8, 1011 BD Amsterdam. Telefoon: 020 62 52 707. Medische keuringen voor binnenvaart.: Doc @ Work. De Ruijterkade 7, 1013 AA Amsterdam. Telefoon: 06 28 33 82 34.
HOME.
CONTACT EN ROUTE. Hilvermed is hét adres voor erkende medische keuringen. Onze specialisatie bevindt zich op het gebied van zee, binnenvaart en offshore keuringen. Daarnaast verzorgen wij o.a. expat, rijbewijs, aanstellings en hypotheek keuringen. Hilvermed heeft ruim vijftien jaar ervaring met uiteenlopende organisaties door heel Nederland en werkt aangenaam, vakkundig én flexibel: keuringen in de avonduren en weekeinden zijn bijvoorbeeld mogelijk. Wij beschikken over een praktijk in Hilversum, gunstig gelegen te midden van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Amersfoort en eenvoudig bereikbaar met de trein. Desgewenst kunnen wij onze diensten ook op uw locatie verzorgen. Bel 06-48770760 of mail uw aanvraag naar admin@hilvermed.com. U bent van harte welkom! 01 NOGEPA Offshore Keuring Basis.
Hefting.
Medische keuring: voor wie? Voor tal van zaken is een medische keuring noodzakelijk. Dit kan voor een rijbewijs of duikkeuring zijn, maar ook voor een scheepvaartkeuring of hypotheek. Aan de linkerkant van de pagina ziet u een lijst waarin diverse keuringen worden weergegeven.

Contacteer ons