Op zoek naar medische keuring binnenvaart?

   
 
 
 
medische keuring binnenvaart
 
Huisartsen ten Hove Scheepvaartkeuring.
Indien het de eerste keuring is in deze praktijk dient u vooraf een vragenlijst in te vullen. U kunt de vragenlijst zelf downloaden via www.ilent.nl direct via de link of door te zoeken onder Medische keuring en thuis invullen. Voor wereldwijd varen hoeft u vanaf 1 oktober 2015 geen röntgenfoto van de longen meer te laten maken.
Binnenvaart Vlaanderen.be.
Daarin staan algemene gegevens medische verklaring, bekwaamheid en gegevens over de afgelegde reizen. Bij zijn eerste indiensttreding aan boord, moet het bemanningslid het dienstboekje aan de bestuurder van het schip geven. Er zijn verschillende bekwaamheidsbewijzen.: Radar aantekening R of radarpatent. ADN-attest gevaarlijke goederen. Om een bekwaamheidsbewijs te krijgen, moet men meestal eerst slagen voor een examen. U moet daarvoor een aanvraag indienen bij het Examencentrum Binnenvaart.
Binnenvaartkeuring bij De Bedrijfspoli voordat u aan boord kunt.
Bij de medische keuring wordt onderzocht of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de binnenvaart en of deze zijn of haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. De keuring is daarbij niet alleen gericht op de medische geschiktheid van het bemanningslid zelf, maar ook op de veiligheid van de overige opvarenden en de andere waterweggebruikers.
Scheepvaartkeuring Werkgever ArboNed.
Risico-inventarisatie en evaluatie RIE. De scheepvaartkeuring is een medische keuring voor werknemers in de binnenvaart en zeevaart. Tijdens het onderzoek beoordelen we of de betreffende werknemer in de scheepvaart fysiek en mentaal fit genoeg is om zijn functie verantwoord uit te oefenen.
HOME.
CONTACT EN ROUTE. Hilvermed is hét adres voor erkende medische keuringen. Onze specialisatie bevindt zich op het gebied van zee, binnenvaart en offshore keuringen. Daarnaast verzorgen wij o.a. expat, rijbewijs, aanstellings en hypotheek keuringen. Hilvermed heeft ruim vijftien jaar ervaring met uiteenlopende organisaties door heel Nederland en werkt aangenaam, vakkundig én flexibel: keuringen in de avonduren en weekeinden zijn bijvoorbeeld mogelijk. Wij beschikken over een praktijk in Hilversum, gunstig gelegen te midden van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Amersfoort en eenvoudig bereikbaar met de trein. Desgewenst kunnen wij onze diensten ook op uw locatie verzorgen. Bel 06-48770760 of mail uw aanvraag naar admin@hilvermed.com. U bent van harte welkom! 01 NOGEPA Offshore Keuring Basis.
Hefting.
Medische keuring: voor wie? Voor tal van zaken is een medische keuring noodzakelijk. Dit kan voor een rijbewijs of duikkeuring zijn, maar ook voor een scheepvaartkeuring of hypotheek. Aan de linkerkant van de pagina ziet u een lijst waarin diverse keuringen worden weergegeven.
Medische keuringen @ BinnenvaartBusiness.com.
Binnenvaart Business Gids. Arbo Unie Lelystad. Baarda Medische Keuringen. Henk van der Pol. van den Heuvel. Hefting Medische Keuringen. Het Nederlandse Rode Kruis. Huisarts Plus Apotheek Zoutkamp. de Vries en G.H.J. Huisartsengroep Jong J. de en J. Huisartsenpraktijk t Dok.
Keuringen.
Zowel voor de binnenvaart als de zeevaart: brildragers en mensen met contactlenzen dienen een reservebril mee te nemen. Voor keuringen zeevaart met onbeperkt vaargebied: Stempel geen" TBC" maximaal één maand oud. Röntgenafdeling Vlissingen: 0118-435581. Röngenafdeling GGD Goes: 0113-249380. Het onderstaande keuringsformulier kunt u downloaden, printen en thuis invullen. Download de PDF. Voor alle medische keuringen denk aan.:
Adressen keuringsartsen Medische zaken binnenvaart Inspectie Leefomgeving en Transport ILT.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Medische zaken binnenvaart Adressen keuringsartsen. Zoek binnen Inspectie Leefomgeving en Transport ILT Zoek. Alleen artsen die zijn aangewezen door de minister van Infrastructuur en Waterstaat mogen de keuringen volgens Nederlandse normen verrichten. Op deze pagina vindt u de adressen.

Contacteer ons