Zoeken naar wet medische keuringen

   
 
 
 
wet medische keuringen
 
AOVergelijken.nl AOV begrippenlijst Wet Medische Keuringen WMK.
Start een gratis AOV vergelijking. AOVergelijken.nl AOV Begrippenlijst Wet Medische Keuringen WMK. Wet Medische Keuringen WMK. Het protocol bepaalt dat het verzamelen van medische informatie door verzekeraars alleen toegestaan is als dit doelgericht is en als het relevante informatie betreft.
Medische keuringen. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie.
Hiermee houd je zicht op risicos en kun je de inzetbaarheid optimaliseren. In het personen en beroepsgoederenvervoer is een periodieke medische keuring verplicht. We onderzoeken het uithoudingsvermogen en de gezondheidsrisicos en geven inzicht in de leefstijl. Direct een offerte aanvragen?
Aanstellingskeuring Medimark Medische keuringen keuring rijbewijs rijbewijs keuring keuring rijbewijs 70 jaar keuring groot rijbewijs keuring rijbewijs c keuring voor rijbewijs arbo arts keuring rijbe
Waarom een aanstellingskeuring? Een aanstellingskeuring wordt uitgevoerd wanneer u wilt weten of aan de vervulling van de functie van een werknemer, met het oog op de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de werknemer, bijzondere eisen op het punt van de medische geschiktheid moeten worden gesteld.
Medische keuring Werk en recht.
Dit geldt ook voor vragen of testen die een grote inbreuk zijn op de persoonlijke levenssfeer van de gekeurde. Als de werknemer het niet eens is met de uitslag kan hij een herkeuring aanvragen. Hoe ver mag een medische keuring gaan? Het is voor de persoon die een medische keuring moet ondergaan volstrekt niet duidelijk op welke vragen hij antwoord moet geven en aan welke tests hij zijn medewerking moet verlenen. Deze verwarring blijkt onder meer uit de discussie over het verplicht stellen van een HIV-test bij het afsluiten van een levensverzekering. Het Hof van Justitie heeft een werknemer in het gelijk gesteld die medisch ongeschikt werd verklaard nadat bij een medische keuring een verkapte HIV-test werd uitgevoerd. Alleen uit praktijkvoorbeelden en de code voor medische keuring kan afgeleid worden hoever een medische keuring mag gaan. Verzekeraars hebben uiteindelijk onderlinge afspraken gemaakt over de hoogte van het verzekerde bedrag waarbij onder meer een HIV-test verplicht is. Wat kan een sollicitant doen wanneer hij ten onrechte wordt gekeurd of het niet eens is met de uitslag van de medische keuring? De Wet op de medische keuringen zelf bevat geen sancties.
Mag een dga medisch beoordeeld worden?
De dga besloot daarmee om onder de Pensioenwet te blijven vallen. Daarom is de Wet op de medische keuring Wmk op de pensioenregeling van de dga van toepassing en mag er geen medische keuring plaatsvinden. De pensioenregeling van Inkt BV betreft een kostbare eindloonregeling.
Wijziging van de Wet op de medische keuringen Fintool.
Doe het gelijk even! Stuur mij dagelijks actuele en praktische informatie. Bezig" typesubmit" nameBewaarIK" MELD ME AAN Bekijk alle diensten. 12 sep 2012 Kennis Wijziging van de Wet op de medische keuringen. Alleen abonnees van Fintool hebben toegang tot dit onderdeel.
Gezondheidsverklaring en hypotheek? Advies van De Hypotheker.
Iemands rechten bij een keuring voor een verzekering zijn vastgelegd in de WGBO Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst en de WMK Wet op de Medische Keuringen. Alleen artsen mogen medische keuringen uitvoeren. De keuringsarts mag niet de huisarts of specialist zijn.
Vergoedingen CZ: Kijk wat u vergoed krijgt CZ.
Vind een zorgverlener. Bekijk alle extra's.' Wat krijgt u vergoed met uw zorgverzekering van CZ? Bekijk uw vergoeding. Welke vergoeding zoekt u? Meest gezocht: Fysiotherapie en oefentherapie, Bril en contactlenzen, Tand en mondzorg, Alternatieve geneeswijzen. Uw zoekopdracht voor 0 levert geen resultaat op. De hele site doorzoeken op 0? Aanpassingen aan confectieschoenen. Anti decubitus zitkussen en matras. Anticonceptie tot 21 jaar. Anticonceptie vanaf 21 jaar. Apothekersadvies bij medicijngebruik. Begeleidingsgesprek nieuw geneesmiddel. Bijzondere optische hulpmiddelen. Bloedcontrole door trombosedienst. Bril en contactlenzen. Bril en contactlenzen op medische indicatie. Buitenland niet spoedeisende zorg. Buitenland spoedeisende hulp. Buitenland tijdelijke nierdialyse. Coloscopie bevolkingsonderzoek darmkanker. Consult overgang, PMS of borstkanker. Fysiotherapie en oefentherapie. Geestelijke Gezondheidszorg GGZ. Hart en bloedvaten preventief onderzoek. Hulpmiddel voor telefonie. Inloophuizen voor kankerpatiƫnten. Kanker bij kinderen onderzoek. Kankerzorg Care for Cancer. Kap ter bescherming van de schedel. Kortdurend verblijf zorginstelling. Kunstgebit op implantaten. Medicatiebegeleiding bij ontslag uit het ziekenhuis. Medisch specialistische zorg. Mondzorg bij ongevallen. Orthodontie in bijzondere gevallen. Palliatief terminale zorg. Pgb verpleging en verzorging. Reiskosten ouders buiten woonplaats.
Tekst en toelichting Wet bescherming persoonsgegevens T. F. M. Hooghiemstra Google Boeken.
Zoeken in een bibliotheek. 0 Recensies Review schrijven. Tekst en toelichting Wet bescherming persoonsgegevens. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader.

Contacteer ons