Op zoek naar offshore keuring?

   
 
 
 
offshore keuring
 
Medische keuring NOGEPA Medical examination Offshore.
Afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het tijdstip op de dag of de afstand tussen de offshore installatie en het vasteland kan het enige tijd duren voordat iemand die offshore werkt geƫvacueerd kan worden naar een ziekenhuis aan land. Daarom is een geldige medische keuring voor offshore werken vereist.
Offshore keuring NOGEPA KLM Health Services.
Wanneer een offshore keuring? De offshore keuring is geschikt voor medewerkers die offshore werken. Tijdens de keuring worden mogelijke gezondheidsrisicofactoren en lichamelijke afwijkingen gesignaleerd, zodat tijdige interventie mogelijk is. De offshore keuring kan modulair worden opgebouwd. Zo heeft KLM Health Services altijd een passende keuring voor u.
MediWerk medische keuringen offshore, zeevaart, binnenvaart, rijbewijs.
Offshore keuring Basis NOGEPA en/of OGUK. Duur: 40 minuten Offshore keuring Basis perslucht NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten Offshore keuring basis perslucht G26 bloedafname NOGEPA en/of OGUK. Duur: 60 minuten. Biometrisch onderzoek meten van lengte, gewicht, hartslag en bloeddruk.
STANDAARD OFFSHOREKEURING.
de laatste NOGEPA meeting op 22-09-2009 besloten om de inspanningstest op te nemen in het standaard offshore keuringsprotocol. Dit heeft te maken met het feit dat de NOGEPA-richtlijnen een minimum conditie voor medewerkers in de offshore vereisen. De offshore keuring bestaat uit een lichamelijk onderzoek en een vragenlijst.
Medische keuringen.
Falck Medical Services. Een geldige medische keuring is vereist om deel te mogen nemen aan de offshore, maritieme en/of wind trainingen. Voor offshore trainingen dient uw keuring uitgevoerd te zijn door een NOGEPA / OPITO gecertificeerde arts. Deze gecertificeerde artsen kunt u vinden via dit overzicht.
Nogepa keuring.
Afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het tijdstip op de dag, of de afstand tussen de offshore installatie en het vasteland, kan het enige tijd duren voordat iemand die offshore werkt, geƫvacueerd kan worden naar een ziekenhuis aan land. Daarom is een geldige medische keuring voor offshore werken vereist.
Offshore keuring.
Home Offshore keuring. Als er sprake is van werkzaamheden offshore dan is regelmatig een offshore keuring nodig. Werken op een offshore boorplatform is vaak zowel lichamelijk als mentaal zwaar waardoor de noodzaak ontstaat om werknemers te mentaal en geestelijk te keuren.
Offshore keuring ArboNed.
Medische keuring Offshore. Met de offshore keuring worden fysieke en mentale gezondheidsrisicos gesignaleerd. De arts is van de specifieke werkomstandigheden op de hoogte en houdt daar rekening mee bij het uitvoeren van alle offshore keuringen. De medische keuring Offshore bestaat uit een lichamelijk onderzoek en een vragenlijst.

Contacteer ons