Op zoek naar offshore keuring?

   
 
 
 
offshore keuring
 
Holland Safety Den Helder.
Per 1 mei 2016 gaat Holland Safety BV onder de vlag van Kenbri verder. Henk van Arem en alle medewerkers zullen de activiteiten van Holland Safety samen met de vestiging Kenbri Den Helder voortzetten. Holland Safety is gespecialiseerd in de inspectie en keuring van brandblus en veiligheidsmaterialen voor de offshore en maritieme sector.
Home Medimark Medische Keuringen keuring rijbewijs rijbewijs keuring keuring rijbewijs 70 jaar keuring groot rijbewijs keuring rijbewijs c keuring voor rijbewijs arbo arts keuring rijbewijs keuring ri
Meestal kan de medisch adviseur het risico inschatten met de informatie die u heeft ingevuld in de gezondheidsverklaring, maar vaak moet een keuring plaatsvinden in verband met de hoogte van het te verzekeren kapitaal. De keuring is onderdeel van de acceptatieprocedure.
SMI keuringen LEEF!
Dit kan LEEF! voor u betekenen.: Bij SMI LEEF! kunt u een verplichte keuring voor uw werk wij doen ook Offshore keuringen, opleiding of sport afnemen, maar kunt u ook uw lichaam eens goed checken door middel van een Sport Medisch onderzoek.
Offshore Kros BV.
NOGEPA 2.8A informatie/aanmelden NOGEPA 2.8B informatie/aanmelden NOGEPA 2.9A informatie/aanmelden. Rescue Fire Fighting Team Leader Rescue Fire Fighting Team Leader Helicopter Fire Fighting. NOGEPA 2.9B informatie/aanmelden NOGEPA keuring informatie/aanmelden NOGEPA keuring informatie/aanmelden. Helicopter Fire Fighting Medische NOGEPA offshore keuring met ademlucht Medische NOGEPA keuring standaard.
Nogepa keuring.
NOGEPA streeft naar optimale medische zorg voor de mensen die op offshore mijnbouwinstallaties werken. Afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden, het tijdstip op de dag, of de afstand tussen de offshore installatie en het vasteland, kan het enige tijd duren voordat iemand die offshore werkt, geƫvacueerd kan worden naar een ziekenhuis aan land. Daarom is een geldige medische keuring voor offshore werken vereist.
Keuringen.
WK 2: Offshore kranen. WK 3: Hijskranen, Machinistenlift en Werkbakken. WK 5: Railinfra machines. WK 6: Funderingsmachines. WK 7: Opgeheven. WK 8: Personenbouwliften en hefsteigers. De schema's' keuren Hijskranen resp. keuren Personenbouwliften en hefsteigers betreffen een wettelijk verplichte keuring die is opgenomen in het keuringschema.
Vacature: Constructieschilders, stralers en spuiters.
Geen moeite met een werkritme van 14 dagen offshore versus 14 dagen op land.; Bij voorkeur geldige offshore trainingen, NOGEPA 0.5A/B en medische keuring.; Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.; Woonachtig in Noord Oost Nederland.
ENGIE services NEN 3140-keuring.
Werknemers die regelmatig aan of direct in de buurt van elektrische installaties werken, moeten volgens de NEN 3140 voldoende op de hoogte zijn van mogelijke gevaren. Onze ervaren instructeurs verzorgen NEN 3140 cursussen en VOP cursussen Voldoende Onderricht Persoon voor uw personeel. Hiernaast kan u middels een eenvoudig formulier een offerte opvragen voor een keuring.
Offshore Medical Center.

Contacteer ons