Meer resultaten voor offshore keuring

   
 
 
 
offshore keuring
 
Medische keuringen Preventief Onderzoek Midden-Nederland.
Wij verstrekken een eigen geneeskundige verklaring. Keuring met inspanningsonderzoek voor deelname ERT. Om veiligheidsredenen is het van groot belang dat werknemers die offshore werken bijvoorbeeld op een boorplatform of offshore windmolenpark gezond zijn. Daarom is het voor deze groep werknemers verplicht zich elke twee jaar medisch te laten keuren.
Keuringen Medity.
Uw Personal Safety Log wordt na afloop van de keuring afgestempeld en geldt als bewijs dat u bent gekeurd. Heeft u nog vragen? Onze helpdesk medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Bel gerust 050-3131878. Meer specifieke informatie? U kunt meer specifieke informatie over offshore keuringen vinden op de website van NOGEPA. Diverse medische testen.
Offshore Fitters.
Het is een vereiste dat je goed kan communiceren in zowel Nederlands als Engels, offshore werken is zeer internationaal. Er wordt veel zelfstandigheid verwacht en een flexibele instelling. Er zijn voor het werken of een boorplatform een aantal certificaten vereist.: Medische keuring door een NOGEPA arts.
Gezondheid Werk Amstelveen e.o. Offshore-keuring.
urine, niet langer dan 2 uur voor de keuring geproduceerd in een schoon potje te verkrijgen bij apotheek/drogist. ingevulde vragenlijst, hier te downloaden. het personal safety logboek. Gezondheid en Werk is gevestigd in Amstelveen en verzorgt medische keuringen voor de gehele regio Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp, Badhoevedorp en Haarlem.
Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde Medische keuring bij beroepsduikers.
Welke sportduikarts kiest u? Geldigheidsduur van een duikkeuring Kosten van een duikkeuring Medische keuring bij beroepsduikers. Ik heb een vraag. Voor cursusaanbieders Medische keuring bij beroepsduikers. De medische keuring bij beroepsduikers vindt vrijwel altijd plaats in opdracht van de werkgever.
ENGIE services NEN 3140-keuring.
Werknemers die regelmatig aan of direct in de buurt van elektrische installaties werken, moeten volgens de NEN 3140 voldoende op de hoogte zijn van mogelijke gevaren. Onze ervaren instructeurs verzorgen NEN 3140 cursussen en VOP cursussen Voldoende Onderricht Persoon voor uw personeel. Hiernaast kan u middels een eenvoudig formulier een offerte opvragen voor een keuring.
Adviesbureau Mediboeg Offshore in Den-Helder.
4.2 Doelstelling keuring. De doelstelling van de keuring is ten eerste om te anticiperen op en waar mogelijk het voorkomen van vermijdbare gezondheidsrisico's. Ten tweede het veilig stellen dat offshore medewerkers medisch fit genoeg zijn om op afgelegen en ge√Įsoleerde locaties te werken.
Offshore Safety brandbeveiliging offshore AquaSafety.nl.
Aquasafety is niet alleen specialist in het leveren, onderhouden en keuren van offshore materialen, ook voor het totale veiligheidsplan kunt u bij ons terecht. Wij verrichten keuring en onderhoud aan.: Verbanddozen en kisten. Meer informatie over brandbeveiliging offshore. Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van brandbeveiliging offshore?
MediMare.
Voor alle werknemers in de scheepvaart en offshore industrie is fysieke en mentale gezondheid uit veiligheidsoverwegingen van groot belang. Het is dan ook om deze reden dat het voor werknemers verplicht is zich regelmatig medisch te laten keuren. Door de deskundige uitvoering van deze keuringen is Medimare een belangrijke partner bij de zorg voor uw gezondheid. Expats bieden wij diverse keuringen op maat in overleg met de werkgever. Wij voeren keuringen uit volgens internationaal geldende standaarden. Onze beide artsen zijn bij NOGEPA geregistreerd en bevoegd om uw safety logboek af te tekenen. Wij zijn ook gecertificeerd voor het afgeven van certificaten voor Noorwegen Helseerklæring en het Verenigd Koninkrijk. alle zeevaartkeuringen die vallen onder de STCW richtlijnen, zoals Nederlandse, Noorse en Panamese zeevaartkeuringen. keuringen op maat. Graag meenemen naar de keuring.:

Contacteer ons