Resultaten voor medische

   
 
 
 
medische
 
medisch WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 apr 2017 om 1603. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Medische Stralingstoepassingen RIVM.
Gegevens over medische stralingstoepassingen: van ziekenhuisenquetes tot zorgverzekeraars. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen 2005: aard en omvang. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen 2006. Medische stralingsbelasting in Nederland. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen: Gegevens 2009. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen: Gegevens verslagjaar 2008. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen. Informatiesysteem Medische Stralingstoepassingen: een definitiestudie.
Nieuwe wetgeving medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen en technologie Rijksoverheid.nl.
Er zijn nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen en medische hulpmiddelen voor in-vitro diagnostica IVDs, medische testen zoals bloed en zwangerschapstesten. De nieuwe regels vergroten de patiëntveiligheid. Ook zorgen zij ervoor dat vernieuwende medische hulpmiddelen beschikbaar blijven voor de patiënt.
Medische technologie Zorgsectoren Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Medische technologie gaat over producten, technologieën en toepassingen, die worden gebruikt bij de diagnose, behandeling en ondersteuning van ziekten en gebreken. De inspectie houdt toezicht op de veiligheid van medische hulpmiddelen, maar ook op de veilige toepassing daarvan door zorgverleners.
Medische staf OLVG.
De vergadering behandelt onder andere adviesaanvragen vanuit de organisatie, vakgroepoverstijgende medische protocollen en overige zorginhoudelijke aangelegenheden. Bestuur medische staf. Het bestuur is vertegenwoordiger van de medische staf bij het bepalen van het beleid over de medische zorg en de ziekenhuisorganisatie in bredere zin.
Koepel Medische Technologie Contact.
Koepel Medische Technologie. samenwerking in medische technologie. Elke deelnemende vereniging heeft een vast contactpersoon aangesteld, zij zullen de vraagstelling oppakken en binnen de Koepel gepast aktie ondernemen. U kunt desgewenst ook de afzonderlijke contactpersonen rechtstreeks benaderen. Koepel Medische Technologie is een samenwerkingsverband tussen NVKF, VZI, WIBAZ, BMTZ, NVKFM en NVKI.
Verbod op medische claims Claims levensmiddelen NVWA.
Het maakt niet uit wat de aard is van die medische informatie: ook een link naar een pagina van een medisch wetenschappelijk vakblad beschouwt de NVWA als een ontoelaatbare medische claim. Ook medische claims bij producten in de vorm van een chatbox op internet zijn verboden.
Medische Paragraaf bij de GBL De Letselschade Raad.
Deze helpen professionals om conform de GBL te werken. Hieronder staan de uitgangspunten voor het medische beoordelingstraject. Men doet niet meer onderzoek, vraagt niet meer medische informatie op, voert niet meer discussie, laat niet meer medische medische expertises verrichten en niet meer tijd verlopen, dan in het concrete geval echt noodzakelijk is.
Medische staf.
De Medische Staf bestaat uit de medisch specialisten en aanverwante zorgverleners van academisch niveau, die hun praktijk of werk uitsluitend of hoofdzakelijk in Ziekenhuis Amstelland uitoefenen. Daarnaast zijn externe medisch specialisten aan de staf verbonden als buitengewoon lid of als consulent.

Contacteer ons