Resultaten voor medische

   
 
 
 
medische
 
Vierdaagse Medische verzorging.
Wij adviseren alle deelnemers tijdig te controleren of zij voldoende verzekerd zijn door middel van hun ziektekostenverzekering of een aanvullende reisverzekering voor de kosten van medische hulp tijdens deelname aan de Vierdaagse. Wij waarschuwen voor voetverzorging, massage en dergelijke door derden, wendt u bij gezondheidsklachten altijd tot de Medische Dienst van Stichting DE 4DAAGSE.
Verbod op medische claims Claims levensmiddelen NVWA.
Het maakt niet uit wat de aard is van die medische informatie: ook een link naar een pagina van een medisch wetenschappelijk vakblad beschouwt de NVWA als een ontoelaatbare medische claim. Ook medische claims bij producten in de vorm van een chatbox op internet zijn verboden.
Zuyderland Medische microbiologie Zuyderland.
Het laboratorium van de afdeling Medische microbiologie onderzoekt verschillende lichaamsmaterialen zoals bloed, urine, ontlasting of opgehoest slijm op het vóórkomen van deze micro-organismen. Hierbij maakt het laboratorium gebruik van een aantal methoden om een infectie te ontdekken. Toon meer informatie.
Psychiatrie en Medische Psychologie Reinier de Graaf.
De psychiaters en psychologen van de afdeling Psychiatrie en Medische Psychologie van Reinier de Graaf bieden in die gevallen psychische hulp, ofwel aan bed ofwel op de polikliniek. Ook zijn zij beschikbaar voor mensen die met een acute psychische noodsituatie bij de Spoedeisende Hulp komen. De afdeling Psychiatrie en Medische Psychologie ziet zowel volwassenen als kinderen.
Medische eisen.
TWIJFEL OVER GEZONDHEID. Twijfelt u of het wel zin heeft om aan het examen te beginnen omdat u misschien straks geen vaarbewijs zou kunnen krijgen vanwege een medische aandoening, dan kunt u helaas niet van tevoren al een eigen verklaring invullen.
Deeltijd bachelor opleiding Medische Hulpverlening Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Na je studie ben je in staat om binnen het werkveld van de medisch hulpverlener, onder supervisie, diagnostisch onderzoek te verrichten, diagnoses te stellen en therapeutisch te handelen. Je levert een bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen jouw beroep en werkt met de nieuwste medische technologieën.
Polikliniek Medische Psychologie.
Behalve de psychologen in vaste dienst heeft de polikliniek Medische Psychologie ook enkele psychologen in opleiding en psychodiagnostisch medewerkers. U kunt ook een afspraak met één van hen hebben. De medisch psychologen werken nauw samen met het: Brandwondencentrum, Kindergeneeskunde, Neurologie, Revalidatiegeneeskunde, Cardiologie, Gynaecologie, Geriatrie, Interne Geneeskunde en Oncologie.
Radio medische dienst KNRM.
Bij ernstige ongelukken of ziekte aan boord van een zeeschip of jacht, waar ook ter wereld, kan de kapitein een arts van de Radio Medische Dienst RMD van de KNRM kosteloos om een advies vragen. De artsen van deze unieke Radio Medische Dienst zijn 24 uur per dag oproepbaar bij spoedgevallen.
Slachtoffer medische blunder UMC Adrienne Cullen 58 overleden RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Het UMC was daar niet van gediend en gaf hem een toegangsverbod, wat leidde tot veel kritiek. Drie maanden geleden zei het UMC dat er alsnog een onderzoek wordt gestart naar de medische misser rond Adrienne Cullen. De Nederlands-Ierse vrouw bracht haar laatste dagen door in het ziekenhuis, meldt NRC.

Contacteer ons