Zoeken naar keuringen

   
 
 
 
keuringen
 
Keuringen Over Meditel Gezondheid B.V.
Bent u verzekeraar, en bent u geinteresseerd in keuringen ten behoeve van uw klanten, ga dan naar deze pagina. Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief als gericht medisch onderzoek. Vanuit 35 vestigingen in het land voert Meditel inmiddels jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuringen en risico en claimbeoordelingen uit.
Keuring van arbeidsmiddelen Arbeidsmiddelen Arboportaal.
Voor deze categorieën arbeidsmiddelen zijn de keuringsverplichtingen specifiek uitgewerkt in het Arbobesluit of Warenwetbesluiten. Werkgevers dienen zelf na te gaan welke keuringsverplichtingen voor hun arbeidsmiddelen van toepassing zijn. Bewijs van keuring bewaren. Op de arbeidsplaats moeten schriftelijke bewijsstukken artikel 7.4a, zesde lid aanwezig zijn van de uitgevoerde keuringen.
Rijbewijs en medische keuringen.
Wilt u liever persoonlijk contact? Voor afspraken, vragen en informatie zijn wij te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 17.00 uur via het landelijk afsprakenbureau van Goedkope Keuringen: 085 48 83 616. OOK VOOR SPOEDKEURINGEN KUNT U BIJ GOEDKOPE KEURINGEN TERECHT.
Medische keuringen. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie. Arbo dienst Arbo Unie.
Het lichaam heeft onder water te maken met meer extreme omstandigheden dan op het land. Stuur een bericht. Je werknemer ontvangt de resultaten en adviezen in een praktisch onderzoeksverslag. Stuur een bericht. We bieden vier type keuringen aan bij blootstelling aan schadelijke stoffen.
Keuringen Zorg van de Zaak Netwerk.
Welke keuringen doet Zorg van de Zaak? Zorg van de Zaak mag verplichte medische keuringen uitvoeren. Bij ons kunnen particulieren, werknemers en werkgevers voor diverse keuringen terecht. Keuringen voor het werken met bepaalde stoffen, zoals een asbestkeuring. Voor sommige beroepen zijn keuringen verplicht.
Medische keuringen KLM Health Services.
Voor meer inhoudelijke informatie over onze keuringen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 020 649 30 72. Wilt u een vrijblijvende offerte? Laat uw contactgegevens achter via ons contactformulier en wij bellen u binnen één werkdag terug. First Class keuringen.
Regelzorg keuringen Regelzorg Rijbewijskeuringen.
Regelzorg werkt op meer dan 200 plaatsen in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs en andere vervoersgerelateerde medische keuringen verrichten. Tijdens de rijbewijskeuring wordt gekeken of iemand voldoet aan de wettelijke normen om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen.
Keuringen Aboma.
Klik op OK" om cookies te accepteren, of op Weigeren" om de cookies te weigeren. Over aboma Waar staan we voor nieuws Laatste updates Advies en ondersteuning Veilig kunnen werken keuringen Veilig materieel certificering Aantoonbare kwaliteit opleidingen Kennis bevordert veiligheid infosystemen en publicaties Zeker weten dat u veilig werkt cases Voorbeelden uit de praktijk contact Voor vragen of opmerkingen.
Keuringen ArboNed.
Met de keuringen van ArboNed zijn uw werknemers altijd in staat hun werk goed en veilig te doen. ArboNed beschikt over eigen gecertificeerde NOGEPA keuringsartsen, eigen keuringslocaties en mobiele keuringsunits voor iedere keuring; van standaard beroepskeuringen tot zeer specialistische keuringen.

Contacteer ons