Resultaten voor eerste apk keuring

   
 
 
 
eerste apk keuring
 
Kenteken Check Alle Voertuiggegevens eenvoudig opvragen.
Een nieuwe benzineauto moet na vier jaar voor het eerst APK gekeurd worden. Voor een auto die rijdt op diesel geldt een termijn van drie jaar. Na de eerste APK keuring moeten benzineautos om de twee jaar worden gekeurd totdat de auto acht jaar oud is.
APK keuring van uw Aud.
Audi APK Keuring. Audi Airco service. Audi Service App. Audi MMI connect. APK keuring van uw Audi. Elke Audi vanaf drie jaar diesel of vier jaar benzine heeft recht op een APK. Deze periodieke keuring is bedoeld voor uw eigen veiligheid.
APK Keuring Erkend RDW APK Keuringsstation.
Datum eerste toelating na 1 januari 1960 alle soorten Elk jaar APK. Datum eerste toelating vóór 1 januari 1960 alle soorten Geen APK plicht. Bijzondere voertuigen taxi, ambulance, bus, vervoer gevaarlijke stoffen. Alle toelatingsdata alle soorten Elk jaar APK. Als de brandstof van uw voertuig wijzigt, dan kan dit van invloed zijn op de keuringsdatum. APK keuring Keuringsrapport bewaren.
apk vervaldatum APK KEURINGSEISEN.
Nieuw op de weg toegelaten autos die rijden op LPG gas dienen volgens de RDW 3 jaar na de eerste toelating op de weg gekeurd te worden, daarna geldt jaarlijkse APK keuring. Nieuwe voertuigen die zwaarder zijn dan 3500 kilo dienen ieder jaar gekeurd te worden. U ontvangt van de RDW een brief wanneer uw auto opnieuw gekeurd dient te zijn, u heeft in de meeste gevallen dan een maand om uw APK keuring te laten doen. Verschuift de APK vervaldatum als is mijn auto eerder laat keuren dan de vervaldatum? Nee, wanneer u uw auto tot twee maanden voor de APK vervaldatum laat keuren wordt de oude datum met 1 of 2 jaar verlengt.
KENTEKEN CHECK Gróótste gratis KENTEKENCHECK van NL!
APK en historie APK vervaldatum, eerste toelating op de wereld, laatste tenaamstelling, eerste afgifte in Nederland. APK afkeurpunten resultaten, type afkeurpunt, afkeurdatum. Motor en milieu vermogen, koppel, verbruik in de stad, verbruik op de snelweg, verbruik gecombineerd, CO2 uitstoot, zuinigheidslabel, milieuclassificatie, geluid stationair en geluid rijdend.
De Jager Autoservice Garage in Nunspeet Sterreparatie.
Klik hier voor de APK REMINDER van de BOVAG! Een veilig voertuig begint bij regelmatig onderhoud. Dit scheelt u uiteindelijk in de kosten op de langere termijn. Met een goed onderhouden auto of bus gaat u verantwoord en zelfverzekerd de weg op. Laat het onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto uitvoeren door De Jager Autoservice in Nunspeet. Van bandenspecialist naar veelzijdige autogarage in Nunspeet. In 1982 is De Jager Autoservice opgericht in Nunspeet. Destijds begonnen als banden en uitlaatservice, maar al snel uitgegroeid tot een allround garage waar u voor alle autoreparaties terecht kunt. Vanaf 1986 werd de apk-keuring verplicht. De Jager Banden en Uitlaatservice heeft hier direct op ingespeeld door de apk-keuringslicentie te bemachtigen en aan alle wettelijke eisen te voldoen. Sindsdien kunnen automobilisten hun auto voor de verplichte keuring langsbrengen bij De Jager Bandenservice.
Wanneer en hoe vaak APK keuren? Autobedrijf Van Straalen.
Hoe voorkom ik een bekeuring voor een verlopen APK-keuring? Het is niet mogelijk uitstel te verlenen voor de APK-keuring. Als u niet aan de keuringsplicht kunt of wilt voldoen, heeft u de mogelijkheid de geldigheid van het kentekenbewijs te laten schorsen bij ons. Hieraan is echter de uitdrukkelijke voorwaarde verbonden dat u gedurende die periode met de auto geen gebruik mag maken van de openbare weg. Dit betreft zowel het staan als het rijden op de openbare weg. Tijdens zon schorsing heeft u een vrijstelling voor dat voertuig voor het nakomen van de voertuiggebonden verplichtingen. Eén daarvan is de APK-keuringsplicht. Als de schorsing afloopt moet u weer aan alle verplichtingen voldoen, dus ook aan de APK. Laat uw voertuig keuren vlak voordat de schorsing afloopt. U mag met het geschorste voertuig van de openbare weg gebruik maken om naar de keuring te gaan.
APK Keuring in Etten-Leur bij Autobedrijf De Rijk.
Na deze periode dus acht jaar na de eerste toelating op de weg is een jaarlijkse APK keuring verplicht. Als uw auto op diesel of LPG gas rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten.
JpsGarage.nl APK keuring.
Bij de Algemene Periodieke Keuring APK wordt gekeken of het voertuig aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en milieu-eisen voldoet. Per 1 januari 2008 geldt een nieuwe frequentie. In grote lijnen houdt die het volgende in.: Benzineauto's, die gekocht zijn ná 31 december 2004, moeten na vier jaar de eerste APK ondergaan.

Contacteer ons